Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
PlusΑπόστολος Λύτρας: Ο κουμπάρος του αποκαλύπτει – «Χθες μιλήσαμε, είναι ράκος και...

Απόστολος Λύτρας: Ο κουμπάρος του αποκαλύπτει – «Χθες μιλήσαμε, είναι ράκος και δεν μπορεί να εξηγήσει πώς έγινε»

Ο Ιωσήφ Χελιουδάκης, ο κουμπάρος του Απόστολου Λύτρα μίλησε στο T-live λίγες ημέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Ο γνωστός ποινικολόγος μαζί με τη 37χρονη σύζυγό του τον πάντρεψαν πριν τρεις μήνες.

«Είναι κουμπάρος μου, με έχει παντρέψει, μου έκανε αυτήν την τιμή, ένας τέτοιος άνθρωπος και ένα κύριος να έρθει να με παντρέψει.  Όπως θεωρώ κυρία με κάπα κεφαλαίο τη Σοφία, την κουμπάρα μου. Τους βλέπω και τους έβλεπα πολύ αγαπημένους, τους φιλοξένησα σπίτι μου, με παντρέψανε… έχω πέσει από τα σύννεφα. Καταδικαστέο αυτό που έκανε, ήταν μια κακιά στιγμή, τους γνωρίζω και τους δύο, ξέρω πόσο αγαπημένοι είναι,  ξέρω ότι μένουν μαζί, ξέρω το παιδί, θέλω η Σοφία να είναι καλά, όπως εύχομαι να είναι καλά και ο Αποστόλης» είπε χαρακτηριστικά ο κουμπάρος.

Ο Ιωσήφ Χελιουδάκης παντρεύτηκε την αγαπημένη του τον περασμένο Μάρτιο, στα Χανιά. Ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου πόζαραν τότε χαμογελαστοί δίπλα τους. Ο γνωστός δικηγόρος φόρεσε τις βέρες στο ζευγάρι, με τη σύζυγό του να παρακολουθεί συγκινημένη.

«Ο Αποστόλης έχει περάσει δυο εμφράγματα, ειλικρινά φοβάμαι μην πάθει τίποτα, είμαι σίγουρος ότι είναι μετανιωμένος, να υπάρξει ηρεμία, να βρεθεί μια μέση λύση, υπάρχει ένα παιδί…» σημείωσε ο κουμπάρος των δύο δικηγόρων.

Ο κουμπάρος του γνωστού ποινικολόγου έχει, όπως λέει στενές σχέσεις με το ζευγάρι, το οποίο γνώρισε μέσα από μια μεγάλη δικαστική περιπέτεια. Τελευταία φορά που είδε από κοντά τον Απόστολο Λύτρα, ήταν το περασμένο Σάββατο, λίγες ώρες πριν την άγρια κακοποίηση της συζύγου του.

«Το Σάββατο το μεσημέρι ήμουν στην Αθήνα, τον πήρα τηλέφωνο, μου είπε να πάω στο σπίτι τους που ήταν και η Σοφία και η κόρη τους, δεν πρόλαβα και τον είδα σε ένα καφέ για πολύ λίγο. Ήταν μια χαρά. Δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν ένιωσα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, όλα καλά» ανέφερε ο κουμπάρος.

Ο Ιωσήφ Χελιουδάκης τηλεφώνησε στον Απόστολο Λύτρα το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουνίου.

«Ήταν θα πω… δεν έβγαινε η μιλιά του. Θεωρώ ότι είναι μετανιωμένος, ήταν τόσο στεναχωρημένος, τόσο χάλια ψυχολογικά, μου είπε ότι είναι χάλια, ότι δεν μπορεί να μιλήσει, ότι αισθάνεται ράκος, ότι… «πώς έγινε αυτό»… μου είπε ότι δεν μπορεί να το εξηγήσει και κατάλαβα ότι είναι πραγματικά μετανιωμένος» δήλωσε, επίσης, ο κ. Χελιουδάκης στον Alpha.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο του T-live:Τα πιο σημαντικά