Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΑπόστολος Γκλέτσος: «Η μαγεία στο σeξ χάνεται όταν θα ακούσεις το 1ο...

Απόστολος Γκλέτσος: «Η μαγεία στο σeξ χάνεται όταν θα ακούσεις το 1ο καζανάκι»

Χθες το βράδυ της Τρίτης (20/1) ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε καλεσμένος στο «Night Out», όπου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Αναφερόμενος στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε:

«Στο δεύτερο έτος της σχολής ζήτησε ο Μανουσάκης μαθητές για κομπαρσιλίκια. Ήθελε κάποιον να ανοίγει και να κλείνει μία πόρτα. Επειδή έκανα ότι σκουπίζω τα παπούτσια μου, ζήτησε να μου δώσουν δύο ατάκες. Στο 15ο επεισόδιο ήμουν συμπρωταγωνιστής».

Δείτε το βίντεοΈπειτα, αναφέρθηκε στην κόρη του, η οποία πλέον είναι φοιτήτρια.

«Η κόρη μου σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες, είμαι σίγουρος ότι θα σε σκηνοθετήσει. Το τι αισθητική έχει, γνώσεις. Δεν μπορώ να συζητήσω μαζί της! Τι να συζητήσω; Για το παγκόσμιο θέατρο που έχει δει 500 παραστάσεις στα 22 της; Αισθάνομαι αγράμματος. Δεν της έδωσα το στίγμα μου, γεννήθηκε με αυτό, είμαι βλάκας» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Φίλη μου είναι σίγουρα, κόρη μου είναι σίγουρα, η μάνα της έκανε τεστ DNA γιατί δεν της μοιάζει καθόλου. Μου έλεγε “κάτι έκανες”. Βοήθησαν όλοι να είμαι καλός πατέρας. Με τη μητέρα της χωρίσαμε όταν αισθανθήκαμε ότι μας τελείωσε και στους δύο ταυτόχρονα και αισθανθήκαμε ότι μας τελειώνει το ζευγάρι και είμαστε αδέλφια. Φαντάσου δυο αδέλφια με 4 γονείς να μεγαλώνουν ένα κοριτσάκι».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του έπαιξε ένα παιχνίδι με τον παρουσιαστή, Θεοχάρη Ιωαννίδη. Στο πλαίσιο του παιχνιδιού δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου να παντρευτεί, ενώ όσον αφορά το σεξ και τη συντροφικότητας είπε:

«Πότε χάνεται η μαγεία στο σεξ; Η μαγεία στο σεξ αποδομείται όταν θα ακούσεις το πρώτο καζανάκι και άλλους θορύβους. Ο καθένας στο σπιτάκι του!».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του δήλωσε:

«Έχω πει και βλακείες, δεν είμαι ούτε ο πιο έξυπνος ούτε ο πιο καλός του κόσμου, και πράγματα που έχω πει έχω μετανιώσει. Δεν πιστεύω ότι είμαι πολύ έξυπνος. Είμαι μιας μέσης εξυπνάδας και παθαίνω και καμιά αναλαμπή».

Κλείνοντας ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε πως έχει δεχτεί κριτική από την κόρη του για την πολιτική, λέγοντας:

«Μου έχει πει για κάτι που δεν έπρεπε να κάνω στην πολιτική. Μου είπε “μήπως πρέπει να μειώσεις λίγο τον χρόνο που μιλάς και να αυξήσεις τον χρόνο που ακούς;”». 

Τα πιο σημαντικά