Απόστολος Γκλέτσος: Η αναφορά στην πολυσυζητημένη ατάκα για το «ψάρι», ο γάμος και το τσάμικο on air

7 Ιουλίου, 2021 7:24 ΜΜ
More videos

Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τετάρτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή του στη γενέτειρά του τη Στυλίδα.

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι αγρότης. Αγρότης γεννήθηκα και αγρότης θα πεθάνω. Κάνω και άλλα πράγματα, όπως είναι η ηθοποιία και η τοπική αυτοδιοίκηση. Εμένα οι ρίζες μου ήταν στην Στυλίδα. Έκανα μία παρένθεση και επέστρεψα. Βασανίστηκα πολύ όσο ήμουν σε αυτή την παρένθεση. Με κούρασαν οι πολλές ώρες δουλειάς και οι ρυθμοί της πρωτεύουσας. Στα 42 μου δεν άντεξα και γύρισα στη Στυλίδα».


Και πρόσθεσε: «Αλλάζει η κοινωνία. Αλλάζει, με άλλες ταχύτητες αλλάζουν τα αστικά κέντρα και με άλλες ταχύτητες η επαρχία. Και οι δύο αλλαγές γίνονται προς το καλύτερο και αφορούν τις νέες γενεές. Το βλέπω από την κόρη μου και από άλλα παιδιά. Νομίζω πως πάμε καλύτερα. Οι άνθρωποι της πόλης είναι περισσότερο προβληματισμένοι και προβληματικοί. Οι άνθρωποι της επαρχίας έχουν αλλού είδους προβλήματα, αλλά είναι πιο ευτυχισμένοι».

Ενώ αναφέρθηκε και στη πολυσυζητημένη ατάκα του για το ψάρι. «Η δήλωση για το ψάρι είναι ιερή και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».
Και συνέχισε λέγοντας: «Πάντα υπάρχει το κακό, το λάθος. Είναι λίγο, αλλά κάνει πολύ θόρυβο και πουλάει. Οι δημοσιογράφοι θα βρουν το κακό να το φωτίσουν και να γίνει ντόρος, να γίνει θέμα συζήτησης. Δεν σημαίνει ότι αυτό μας καθορίζει. Είναι λίγο κλειδαρότρυπα». Αποκάλυψε πως δεν πήρε ποτέ καλή κριτική στο θέατρο. «Δεν πήρα ποτέ μου καλή κριτική στο θέατρο. Έρχεται ο Γεωργουσόπουλος και βλέπει το έργο «Ψηλά από τη Γέφυρα». Γράφει διθυράμβους για την παράσταση και με αφήνει τελευταίο και γράφει τα εξής: ‘Ο Απόστολος Γκλέτσος, εάν και προσπάθησε πολύ, δεν κατάφερε να καταστρέψει την παράσταση’. Με το συγκεκριμένο γέλασα πολύ».