Απόστολος Γκλέτσος: «Φαντάζεσαι κάποιον που θα επιχειρούσε να παρενοχλήσει εμένα;»

18 Δεκεμβρίου, 20224:43 ΜΜ
More videos

Ο ηθοποιός μίλησε για πολλά θέματα, ανάμεσα στα οποία ήταν και η συνεργασία του με την Ρούλα Κορομηλά με την οποία θα συνεργαζόταν ξανά αν είχε την ευκαιρία και μάλιστα χωρίς αμοιβή, όπως είπε.

O Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι!» και αναφέρθηκε σε θέματα επικαιρότητας αλλά και στα όσα ακούγονται στον χώρο του θεάτρου σχετικά με συμπεριφορές και παρενοχλήσεις.

«Τελικά, χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα, όπως είχε πει στο παρελθόν η Βάσια Τριφύλλη;»: «Μπορούν και να χαλάσουν οι φιλίες, όχι για τα κόμματα. Για μία ιδεολογία, για μία αξία… Και δεν αναφέρομαι στη Βάσια, την οποία αγαπώ και είμαστε φίλοι. Βεβαίως μπορούν να χαλάσουν, ακόμα και συγγένειες», δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς» και είχε συναναστραφεί με Ρομά λόγω του σίριαλ, σχολίασε τον θάνατο του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη από σφαίρα αστυνομικού

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει δώσει τεράστια κεφάλαια για την ενσωμάτωσή τους. Κάποιοι… ειδικοί τα έφαγαν και αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και αναγκάζονται να βρίσκονται σε συνεχή παρανομία. Έχουμε και μία αστυνομία, που κάποιοι χωρίς να είναι καλά εκπαιδευμένοι, είναι θερμοκέφαλοι».

Ακόμη, ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε στην υπόθεση Φιλιππίδη, τονίζοντας πως η δικαιοσύνη θα πρέπει να βγάλει το «κοστούμι» και να αποφασίσει πόσα χρόνια θα πρέπει να κάτσει στη φυλακή.

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα πρέπει να κάτσει πολύ στη φυλακή», συμπλήρωσε, ενώ για τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη είπε πως ο κόσμος θα αποφασίσει, ωστόσο ο ίδιος δεν θα συνεργαζόταν μαζί του.

Παράλληλα απάντησε στο αν έχει δεχτεί ο ίδιος παρενόχληση: «Εσύ, φαντάζεσαι τώρα εμένα κάποιος να με ενοχλήσει; Υπάρχουν τουλάχιστον δέκα περιπτώσεις όπου συνέβησαν πράγματα και πήρα το λόγο και λύθηκαν επί τόπου».

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε για τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για την Ρούλα Κορομηλά.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News