Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΑπόστολος Γκλέτσος: «Δεν έχω κλάψει ποτέ για γυναiκες, μόνο για άντpες»

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν έχω κλάψει ποτέ για γυναiκες, μόνο για άντpες»

«Με τη μητέρα της κόρης μου χωρίσαμε όταν αισθανθήκαμε ότι μας τελειώνει το ζευγάρι και γίναμε αδέλφια» πρόσθεσε ο ηθοποιός

Ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, τη σχέση του με την κόρη του, Βαλίσια, που σπουδάζει πολιτικές επιστήμες και αισθάνεται αγράμματος μπροστά της, αλλά και τη σύζυγό του που είχε κάνει τεστ DNA, όταν γεννήθηκε το παιδί τους.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο «Night Out» κι αρχικά ανέφερε: «Η κόρη μου σπουδάζει πολιτικές επιστήμες. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα σε σκηνοθετήσει. Το τι αισθητική έχει αυτό το παιδί, τι γνώσεις. Δεν μπορώ να συζητήσω μαζί της. Τι να συζητήσω; Για το παγκόσμιο θέατρο, που ξέρεις τα πάντα και έχει δει 500 παραστάσεις στα 22 της; Που έχει διαβάσει 1.000 έργα; Τι να συζητήσω μαζί της, για μουσική, για ζωγραφική; Αισθάνομαι αγράμματος. Δεν της έδωσα το στίγμα μου, γεννήθηκε με αυτό, είμαι βλάκας», ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος για την κόρη του.
«Φίλη μου είναι σίγουρα, κόρη μου είναι σίγουρα, η μάνα της έκανε τεστ DNA, γιατί δεν της μοιάζει καθόλου. Μου έλεγε “κάτι έκανες”. Βοήθησαν όλοι να είμαι καλός πατέρας. Με τη μητέρα της όταν χωρίσαμε, το κάναμε γιατί μας τελείωσε και στους δύο την ίδια στιγμή. Αισθανθήκαμε ότι μας τελειώνει το ζευγάρι και γίναμε αδέλφια. Σκέψου τη συνθήκη, δυο αδέλφια μαζί με τους γονείς τους να μεγαλώνουν ένα κοριτσάκι. Όλοι τρέχαμε για αυτό το κοριτσάκι», συνέχισε ο ίδιος.
«Η κόρη μου μού έχει ασκήσει κριτική στην πολιτική. Ερχόταν μαζί μου σε περιοδείες που έκανα και τραβούσε βίντεο. Μου είπε “μπαμπά, νομίζω ότι πρέπει να μειώσεις λίγο τον χρόνο που μιλάς και να αυξήσεις τον χρόνο που ακούς”», περιέγραψε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Απόστολος Γκλέτσος: Φοβάμαι το botox, έχω πάει 3 φορές και φεύγω

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις που του έθεσε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, μεταξύ άλλων, στο αν έχει κλάψει στη ζωή του για κάποια γυναίκα, αλλά και στο αν θα έκανε botox.

«Οι άντρες κλαίνε και εγώ κλαίω. Είναι λυτρωτικό το κλάμα. Τα πάντα μπορεί να με κάνουν να κλάψω. Για γυναίκες δεν έχω κλάψει, αλλά για άντρες», είπε ο ηθοποιός ξεσπώντας σε γέλια.

«Φοβάμαι τόσο πολύ το botox. Τους βλέπω μετά πρησμένους, φαίνεται πάρα πολύ. “Ψήνομαι” να το κάνω, φτάνω μέχρι τον γιατρό, και όταν βλέπω αυτόν που βγαίνει, λέω “γεια, φεύγω”. Έχω πάει 3 φορές. Αφού φαίνεται, πώς θα βγω μετά έτσι; Να γιορτάζουμε όλοι μαζί της Μεταμορφώσεως;», αποκάλυψε, ακόμη, ο ίδιος.
Τα πιο σημαντικά