Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΑποστολόπουλος: «Με τη γuναίκα μου ήμασταν παντρεμένοι 30 χρόνια, ο έpωτας δεν...

Αποστολόπουλος: «Με τη γuναίκα μου ήμασταν παντρεμένοι 30 χρόνια, ο έpωτας δεν έχει γένος»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time και τη δημοσιογράφο Σοφία Ραφτοπουλου, το μεσημέρι της Παρασκευής, στον ΣΚΑΪ.

Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε για τον επικείμενο γάμο με τον σύντροφο του αλλά και την 30η συμπόρευση με την πρώην σύζυγο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Αποστολόπουλος δήλωσε πως «θα γίνει σιγά σιγά και ο γάμος κάποια στιγμή. Είχαμε πει για νωρίτερα αλλά μάλλον τελικά θα γίνει αργότερα. Σε λίγο θα πάω στην Κωνσταντινούπολη για να μιλήσουμε γι’ αυτό το θέμα και γιατί έχω τα ατελιέ μου εκεί και θα δούμε. Μικρά παιδιά είμαστε, έχουμε χρόνο ακόμα. Δεν μένουμε μαζί, όχι. Τι να μείνουμε μαζί; Μένουμε και σε άλλες χώρες. Η πρόταση γάμου έγινε όταν ταξιδεύαμε και πηγαίναμε προς την Χαβάη. Το άλλο άτομο δεν το ήξερε και μου αρέσουν οι εκπλήξεις. Στον γάμο μου θα βάλω κάτι πολύ ιδιαίτερο, δεν έχω αποφασίσει όμως ακόμα το μέρος που θα γίνει γιατί ανάλογα θα πάει και το ντύσιμο».

Δείτε το βίντεο:«Θα έχουμε 12 κουμπάρους και 12 κουμπάρες! Θα δούμε και ποιοι θα τραγουδήσουν στον γάμο. Παλιά έντυνα τον Έλτον Τζον και θα ήθελα να τραγουδάει αυτός στον γάμο μου, θα μου άρεσε πολύ. Θα τα δούμε όμως όλα. Τον Αργυρό τον αφήνω για τον Κασσελάκη».

«Είμαι ένας άνθρωπος που ακολουθεί το ένστικτο του. Με τη γυναίκα μου ήμασταν παντρεμένοι 30 χρόνια, μου αρέσει η συντροφικότητα. Ίσως δεν μου αρέσει να μένουμε στο ίδιο σπίτι, υπάρχουν πολλά ζευγάρια που έζησαν μια ζωή μαζί και δεν έμεναν στο ίδιο σπίτι. Η καθημερινότητα φθείρει. Ο έρωτας δεν έχει γένος… ο έρωτας είναι έρωτας» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Νίκος Αποστολόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Τα πιο σημαντικά