Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαAπόλυτη η Ρένα Δούρου: Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της για τον...

Aπόλυτη η Ρένα Δούρου: Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της για τον Αλέξη Γεωργούλη

Η Ρένα Δούρου, υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αθήνας, μίλησε στην εκπομπ΄γ του Mega, LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο για τη υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες για κακοποίηση εις βάρος του.

Όπως είπε:

«Ως γυναίκα και ως εκπρόσωπος του Κογκρέσου του Συμβουλίου για τα δικαιώματα των γυναικών, έχω ένα κόμπο στον λαιμό. Είμαι συγκλονισμένη από την καταγγελία μίας γυναίκας και μάλιστα από ευρωβουλευτή. Αισθάνομαι οργή από το γεγονός πως πολλά στελέχη της ΝΔ και κάποια του ΠΑΣΟΚ, όχι όμως ευτυχώς ο κ. Ανδρουλάκης, που είπε πως το έμαθε τη Δευτέρα, επιχειρούν να κάνουν κομματική μία υπόθεση που ήδη βρίσκεται στα χέρια της βελγικής δικαιοσύνης. Αντί γίνει μία προσπάθεια να προστατευτεί η γυναίκα, γίνεται μία προσπαθεί να κομματοποιήσουν το γεγονός. Γιατί έτσι, τα θύματα δεν θα πηγαίνουν να καταθέσουν. Είμαστε με το θύμα χωρίς αστερίσκους. Ο κ. Γεωργούλης σε 15 λεπτά βρέθηκε εκτός κόμματος και εκτός ευρωομάδας».

Αναφερόμενη στη δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου πως γνωρίζει το όνομα του ανθρώπου πουν διέρρευσε το όνομα της καταγγέλλουσας, η Ρένα Δούρου είπε πως δεν έχει εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο που στο παρελθόν έχει διαρρεύσει τις φωτογραφίες και τα ονόματα οροθετικών γυναικών.

«Επιχειρείται από την πλευρά της ΝΔ ένα είδος ”ρεβανσισμού”. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Σε 15 λεπτά εμείς τον διώξαμε ακόμη και εάν σεβόμαστε το τεκμήριο της αθωότητας. Αν από αυτή την ιστορία πρέπει να βγάλουμε κάτι, είναι πως χρειάζεται να στεκόμαστε δίπλα στις γυναίκες και να προχωρήσουμε επιτέλους στη νομοθέτηση της ‘’γυναικοκτονία’’» πρόσθεσε η ίδια.

Τα πιο σημαντικά