Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΠροσεχώς ραντεβού Alpha – Κανάκη: Προτεραιότητα του «Αρβύλα» ο ΑΝΤ1

Προσεχώς ραντεβού Alpha – Κανάκη: Προτεραιότητα του «Αρβύλα» ο ΑΝΤ1

Ως 50 – 50 μου ανέφεραν οι χθεσινές μου πληροφορίες την πιθανότητα να παραμείνει ο Αντώνης Κανάκης και οι «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1.

  • Φυσικά το κλίμα δεν θυμίζει σε τίποτα την προηγούμενη αποχώρηση του παρουσιαστή από τον σταθμό ωστόσο η κατάσταση μεταξύ καναλιού και Κανάκη δεν διανύει την καλύτερή της φάση. Στον ΑΝΤ1 συνυπολογίζουν τώρα και άλλους παράγοντες για την ανανέωση του συγκεκριμένου συμβολαίου που λήγει φέτος: Την επιθυμία του Κανάκη να ξεκινά αργά τη σεζόν και να τελειώνει πρώτος απ’ όλους το βασικό. Βέβαια σ’ αυτό μπορεί να απαντήσει κάποιος πως ο Κανάκης πληρώνεται με την εκπομπή ωστόσο υπάρχει και η άλλη άποψη πως δεν μπορεί να χτιστεί μια σχέση σταθερής συνήθειας με το κοινό.

Σ’ όλο αυτό λοιπόν μπαίνει τώρα ο παράγοντας Alpha. Και όταν ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής αποχώρησε από το Open είχε πρόταση από το κανάλι. Τώρα υπάρχει προσέγγιση και μάλιστα αργότερα θα υπάρξει και συνάντηση. Ο Κανάκης έχει βάλει σε προτεραιότητα τις συζητήσεις του με τον ΑΝΤ1 οι οποίες και θα ξεκινήσουν αμέσως μετά το Πάσχα.

Τα πιο σημαντικά