Αποκλειστικό: Οι επτά καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη

18 Φεβρουαρίου, 2021 11:58 ΜΜ
More videos

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και οι καταγγελίες στο ΣΕΗ! Ούτε μία, ούτε δύο αλλά επτά καταγγελίες περιέχει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eReportaz, ο φάκελος του ΣΕΗ ο οποίος έχει παραδοθεί στον πολύ γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, Πέτρο Φιλιππίδη.

Το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο του συλλόγου κάλεσε τον δημοφιλή ηθοποιό, ο οποίος έχει καταγγελθεί δημοσίως για σεξουαλική παρενόχληση και απρεπή συμπεριφορά από τις Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου, προκειμένου να λάβει υπόψην του όλα όσα έχουν κατατεθεί και να παραδώσει, το προσεχές διάστημα, τις εξηγήσεις του.

Σε αντίθεση με όσα διέρρευσαν περί 100 καταγγελιών που φέρονται να βαραίνουν τον ηθοποιό οι νομικοί συμπαραστάτες του έχουν στη διάθεσή τους αναφορές από επτά ηθοποιούς που τον καταγγέλλουν. Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα βιαστεί έως ότου καταθέσει τις έγγραφες εξηγήσεις. Και αυτό επειδή θα περιμένει, τις επόμενες ημέρες, ίσως και εβδομάδα προκειμένου να διαπιστώσει εάν ο συγκεκριμένος φάκελος “εμπλουτιστεί” και από άλλες αναφορές οι οποίες τον εμπλέκουν σε παρόμοιες πράξεις. Σύμφωνα πάντως με απόλυτα εξακριβωμένες “πηγές” στον ΣΕΗ δεν έχει παραδοθεί, μέχρι αυτή τη στιγμή, η καταγγελία της ηθοποιού Α.Γ. η οποία σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα documentonews ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός ασέλγησε επάνω της μέσα στο αυτοκίνητό του το καλοκαίρι του 2014.

Ακολουθήστε μας στο facebook: