Αποκλείστηκε η Ελλάδα από την Eurovision

9 Μαΐου, 2018 12:23 ΠΜ
More videos

Ο Α΄ Ημιτελικός της Eurovision έκρυβε μια δυσάρεστη έκπληξη για την Ελλάδα, αλλά μεγάλη χαρά για την Κύπρο. Η Γιάννα Τερζή με το Όνειρό μου δεν κατάφερε να πείσει το κοινό της Ευρώπης και αποκλείστηκε. Αντιθέτως, η Ελένη Φουρέιρα άκρως εντυπωσιακή πήρε το εισιτήριο και θα δώσει τη μεγάλη μάχη στον τελικό το ερχόμενο Σάββατο.

Η τραγουδίστρια και το κομμάτι της, «Όνειρό μου» δεν κατάφεραν να περάσουν από τον πρώτο ημιτελικό. Τόσο η Γιάννα Τερζή, όσο και οι συνεργάτες της, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα καλό αποτέλεσμα, ωστόσο τελικά δεν κατάφεραν να πείσουν το κοινό της Eurovision να τους ψηφίσει και να τους στείλει στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Η Γιάννα αντιμετώπισε μία σειρά από τεχνικά προβλήματα κατά τη διάρκεια των προβών και μέχρι και στον Ημιτελικό το τραγούδι δεν κατάφερε να παρουσιαστεί έτσι όπως η ελληνική αποστολή είχε προγραμματίσει. Η τραγουδίστρια κατάφερε να αφήσει πίσω της όλα αυτά και να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή αλλά φαίνεται ότι δεν κατάφερε να κερδίσει την ψήφο των τηλεθεατών και των κριτών.

Όπως και να έχει αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλο αυτό τον καιρό για να προωθήσουν το τραγούδι, αλλά και για να το παρουσιάσουν όσο καλύτερα γίνεται στην σκηνή του Altice Arena.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με την εμφάνιση της Γιάννας Τερζή:

Οι εμφανίσεις των δέκα χωρών που πέρασαν στον τελικό (Α’ ημιτελικός):

Αυστρία

Εσθονία

Κύπρος

Λιθουανία

Ισραήλ

Τσεχία

Βουλγαρία

Αλβανία

Φινλανδία

Ιρλανδία

Ακολουθήστε μας στο facebook: