Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΑποκαλυπτικός ο Σταμάτης Γαρδέλης: «Είπα στην πρώην σύζυγό μου ότι θέλω να...

Αποκαλυπτικός ο Σταμάτης Γαρδέλης: «Είπα στην πρώην σύζυγό μου ότι θέλω να κάνω 2 παιδιά και να χωρίσω»

Μας…κούφανε ο γνωστός ηθοποιός

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε την Παρασκευή 23/6 ο Σταμάτης Γαρδέλης. Ο ίδιος ήταν αποκαλυπτικός και εξομολογήθηκε ότι είπε στην πρώην σύζυγό του ότι θέλει να κάνει 2 παιδιά και να χωρίσει.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην μητέρα των παιδιών του, Σύσση Καπλάνη αλλά και στην ιδιαίτερα σχέση που διατήρησαν μετά το τέλος τους γάμου τους.

«Η μητέρα των παιδιών μου από τους πρώτους μήνες της σχέσης με καθησύχασε ότι θα μεγαλώσει τα παιδιά σωστά και πραγματικά τους παρείχε ένα πολύ σωστό μεγάλωμα, έκανε δύο εξαιρετικά παιδιά», είπε αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

«Ο λόγος που παντρεύτηκα με την μητέρα των παιδιών μου ήταν επειδή εξαρχής της είχα πει πως έχω σκοπό να παντρευτώ, να κάνω δύο παιδιά και να χωρίσω. Εκείνη ήταν σύμφωνη με αυτό. Είναι μια σπουδαία γυναίκα, ένας χαρακτήρας πολύ ισχυρός. Αγαπάει και σέβεται ο ένας τον άλλον από μακριά. Είμαι περήφανος και για τους δύο γιους μας, σήμερα ο ένας είναι 27 ετών και ο άλλος, 29», εξήγησε στη συνέχεια ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Δείτε το βίντεο
Τα πιο σημαντικά