Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΤζούλια Αλεξανδράτου: «Έχω πάρει 30.000 εuρώ για ένα βράδυ»

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Έχω πάρει 30.000 εuρώ για ένα βράδυ»

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία το 2002, όπου σε ηλικία 16 ετών κατέκτησε τον τίτλο Miss Young και λίγα χρόνια αργότερα ως φαβορί του διαγωνισμού όταν έχασε από την Ολυμπία Χοψονίδου τον τίτλο Σταρ Ελλάς.

Στην συνέχεια, η Τζούλια Αλεξανδράτου προσπάθησε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι ενώ κυκλοφόρησε και ταινία ερωτικού περιεχομένου με τίτλο «Το Απαγορευμένο».

Πρόσφατα άνοιξε και προφίλ στο 0nlyfans, δημοσιεύοντας περιεχόμενο αποκλειστικά για ενηλίκους ενώ πριν λίγες ημέρες έκανε ένα Q & A στο Instagram.

«Πόσα θες για ένα βράδυ;», ήταν ερώτηση που δέχθηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου από έναν follower με την ίδια να απαντά:

«Έχω πάρει 30.000 ευρώ για ένα βράδυ. 10 λεπτά δηλαδή».

220112134754 screenshot 13

Τζούλια Αλεξανδράτου: Απίστευτες χυδαιότητες από το μοντέλο – Εμετική ανάρτηση στο Instagramz

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ισχυρίζεται ότι βιώνει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, όμως η εν λόγω ανάρτηση γεννά πολλά ερωτηματικά
Σε ένα άνευ προηγουμένου, ακόμα και για τα δικά της δεδομένα, ξέσπασμα προχώρησε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία τους τελευταίους μήνες διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της (κάτι που καθόλου δεν φάνηκε στην εν λόγω ανάρτηση) προχώρησε σε μια… ιδιαίτερη ανάρτηση, μέσω της οποίας βρίζει με χυδαίους χαρακτηρισμούς κάποιους αόρατους (;) εχθρούς, οι οποίοι -όπως η ίδια ισχυρίζεται- ασχολούνται μαζί της.

Βέβαια δεν να κατονομάζει κάποιον συγκεκριμένα…

Το γνωστό μοντέλο μάλιστα, δεν δίστασε να γράψει πως: «Θα σας γ@μ#σω το μ@υν! της μάνας σας, αν ασχοληθείτε μαζί μου».

Όπως εξήγησε στο κείμενό της η ίδια περνά μια σημαντική και συνάμα ευαίσθητη περίοδο στη ζωή της, ειδικά μετά τον ερχομό της κόρης της.

Γι’ αυτό το λόγο θέλει να μην ασχολούνται μαζί της, γιατί, όπως αφήνει να εννοηθεί, θα λάβει δραστικά…μέτρα.

«Θερμή παράκληση. Θα παρακαλέσω ο οποιοσδήποτε ξανά αναφερθεί στο όνομα μου κ ασχοληθεί μαζί μου, θα του γ@μ#σω το μ@υν! της μάνας του και το αγ@μ#το. Διανύω μια πολύ σημαντική ευαίσθητη και μοναδική περίοδο της ζωής μου. Και θα ήθελα να σεβαστείτε αυτό. Για να μη σας γ@μ#σω λοιπόν το μ@υν! της μάνας σας ασχοληθείτε με τις ζωές σας και στο διάολο» έγραψε συγκεκριμένα η Τζούλια Αλεξανδράτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χωρίς να περαιτέρω πληροφορίες.

tz

Τα πιο σημαντικά