Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
διάφοραΑποκάλυψη «βόμβα» από Πόπη Τσαπανίδου: «Μένω στην Κηφισιά χωρίς…» – Η εξομολόγηση...

Αποκάλυψη «βόμβα» από Πόπη Τσαπανίδου: «Μένω στην Κηφισιά χωρίς…» – Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

H Πόπη Τσαπανίδου είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Dot.» και είχε δώσει μια απολαυστική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, είχε μιλήσει για τη σχέση που έχει με τις κόρες της, είχε εξηγήσει γιατί μένουν σε χωριστά σπίτια με τον σύντροφό της, αλλά και πώς καταφέρνει να παραμένει σέξι στα 52 της.Επίσης, καλεσμένη στο ΦΜ Live είχε βρεθεί παλαιότερα η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία αποκάλυψε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου κάτι «πικάντικο» για την ίδια!

«Με τον σύντροφό μου…»

«Μένω στην Κηφισιά μόνη μου. Γιατί, κακό είναι; Γιατί να μείνω με κάποιον; Μένει κάπου αλλού. Είμαστε λίγο μεγάλοι για να μένουμε μαζί. Ο καθένας έχει το σπίτι του. Είχαμε στρώσει ο καθένας τη ζωή του, μεγαλώσαμε, ποιος ο λόγος;

Αλλιώς είναι όταν γνωρίζονται δύο άνθρωποι και είναι νεαροί και θέλουν να μείνουν μαζί, να κάνουν παιδιά, γάμους, να τα βάλουν όλα κάτω από μια κοινωνική στέγη κι αλλιώς είναι όταν δύο άνθρωποι συναντιούνται αφού έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους.

Εκεί πια κάνεις μία σχέση που δεν θα σε κρατήσει τίποτα μαζί παρά μόνο η επιθυμία να είσαι. Είμαι πολύ μεγάλη για να πω ότι κάνω γάμους. Είμαι 52. Όχι μόνο τα λέω, θέλω να κάνω και καμπάνια: Αφεθείτε να γεράσετε», δήλωσε η γοητευτική παρουσιάστρια.

Πηγή athensmagazine.gr

Τα πιο σημαντικά