Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΑποκάλυψη Πάτρα: Γιατί θα γίνει εκταφή της Μαλένας στα μέσα Απριλίου -...

Αποκάλυψη Πάτρα: Γιατί θα γίνει εκταφή της Μαλένας στα μέσα Απριλίου – Η μεταφορά των οστών

Συνεχίζεται το θρίλερ της Πάτρας για τους θανάτους των τριών κοριτσιών μέσα σε διάστημα τριών ετών

Σύμφωνα με το T-live στο διάστημα 10 με 19 Απριλίου, πρόκειται να γίνει εκταφή των οστών της Μαλένας, του πρώτου εκ των τριών παιδιών που πέθαναν σε διάστημα τριών χρόνων στην οικογένεια Δασκαλάκη.

Αυτό θα συμβεί γιατί έχει παρέλθει η τριετία, με τους δύο γονείς πλέον να έχουν επιλέξει διαφορετικό τάφο σε άλλο κοιμητήριο, στον οποίο ετάφη η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Εκεί, θα μεταφερθούν, όταν παρέλθει η τριετία και τα οστά της Ίριδας.

Στην εικόνα που μετέδωσε το T-live, ο τάφος είναι ιδιαίτερα προσεγμένος από τους γονείς, με λουλούδια και ζωγραφιές των παιδιών. Το καντηλάκι είναι πάντα αναμμένο και είναι πασιφανές ότι κάποιος άνθρωπος πηγαίνει και το φροντίζει καθημερινά.

636b8b3de26a49a6b9b5f8c1379c9c1c

Ενω μεταξύ την αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη, του πατέρα των τριών κοριτσιών, φιλοξένησε η εκπομπή Super Κατερίνα.

Στον αέρα της εκπομπής, βγήκε η δημοσιογράφος Κατερίνα Πολυδώρου, η οποία γνωρίζει προσωπικά τον Μάνο Δασκαλάκη και επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά.

“Περιμένουμε τα αποτελέσματα… Όλα όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες. Ακούω τη δική σας εκδοχή, των δημοσιογράφων, πίσω από ψεύτικες μαρτυρίες, κρυμμένα πρόσωπα και αλλοιωμένες φωνές” είναι η δήλωση που ο Μάνος Δασκαλάκης ζήτησε να μεταφερθεί.

Η δημοσιογράφος είπε πως η ψυχολογική του κατάσταση δεν είναι η καλύτερη, της έδωσε την εντύπωση πως είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία όρεξη για ζωή και αποκάλυψε πως ο ίδιος δεν θέλει να πει τίποτα σε σχέση με το πως είναι σήμερα η επαφή του με την μητέρα των παιδιών του Ρούλα Πισπιρίγκου.

Τα πιο σημαντικά