Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΑποκάλυψη Κούγια για τον συνήγορο του δολοφόνου του Άλκη – «Πού βρήκε...

Αποκάλυψη Κούγια για τον συνήγορο του δολοφόνου του Άλκη – «Πού βρήκε τόσα λεφτά;»

Είναι πολλά τα λεφτά… πού τα βρήκε; Υποψίες γεννά η πρόσληψη μεγαλοδικηγόρου από τον δολοφόνο του Άλκη, όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας, που εκπροσωπεί την οικογένεια του αδικοχαμένου 19χρονου.

Επικαλούμενος τη βαθιά γνώση και ενασχόληση του Αλέξη Κούγια με το χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και τις διασυνδέσεις του ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Live News του MEGA, τον ρώτησε ευθέως για τη δολοφονία του Άλκη: «Τι ακούτε για αυτήν την ιστορία; […] Πήγανε συγκεκριμένα; Ήταν κατευθυνόμενοι; Πώς φτάσαμε σε αυτό το εγκλημα;» .

Η άμεση απάντηση του κ. Κούγια, που δεν μάσησε τα λόγια του, αφήνει πολύ συγκεκριμένες αιχμές, προβληματίζοντας -αν μη τι άλλο- και δίνοντας τροφή για σκέψη.

«Θα σας πω κάτι που μου δημιουργεί εντύπωση. Έμαθα ότι δικηγόρος του ανέλαβε ένας εκ των αξιολογότερων δικηγόρων της Θεσσαλονίκης, γιος παλιού αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου. Τον εκτιμώ πάρα πολύ, τον γνωρίζω από τα πρώτα του βήματα, ο πατέρας του ήταν ένα »κόσμημα της Δικαιοσύνης».»

» Επίλεκτος δικηγόρος. Ο συγκεκριμένος δράστης όμως είναι από τους κατηγορούμενους που δεν έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αυτού του επιπέδου δικηγόρο.»

» Θέλω, λοιπόν, να καταλάβετε ότι περιμένω με πολύ μεγάλη αγωνία να ανοίξουν τα τηλέφωνα, αν μπορούν, να αρθεί το απόρρητο -επειδη πρόκειται περί κακουργήματος- όλων των συλληφθέντων και ελπίζω να μην βρεθούμε μπροστά σε τίποτα πακιστανικά τηλέφωνα.»

» Σε κάθε περίπτωση όμως η σύλληψη και των υπόλοιπων δραστών θα διαφωτίσει πλήρως την υπόθεση.»

Εκείνο όμως που μπορώ να σας πως είναι ότι αυτοί πήγαν εκεί για να σκοτώσουν. Αυτή δεν ήταν μια συμπλοκή, όπως λανθασμένα αναφέρεται. Ήταν μια καταδρομική επιχείρηση, πολύ καλά σχεδιασμένη. Πήγαν για να τον σκοτώσουν»,συμπλήρωσε.

Τα πιο σημαντικά