Αποκάλυψη 5 χρόνια μετά: Το μοιραίο μήνυμα που οδήγησε στον θάνατο τον Πολ Γουόκερ

4 Αυγούστου, 2018 12:38 ΜΜ
More videos

Πέντε χρόνια μετά τον άδικο χαμό του Paul Walker η μητέρα του έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τον θάνατό του.

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του «I Am Paul Walker», αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο γιος της δε θα έβγαινε από το σπίτι του τη μοιράια εκείνη ημέρα.

Ο ηθοποιός είχε εντελώς ξεχάσει την υποχρέωσή του να παρεβρεθεί στην εκδήλωση για το Reach Out Worldwide.

A post shared by Paul Walker (@paulwalker) on

«Δεν θα είχε πάει αν δεν του είχαν στείλει μήνυμα να του το υπενθυμίσουν», λέει χαρακτηριστικά η μητέρα του στο βίντεο και συμπληρώνει.
«Είχαμε αυτή τη συζήτηση και είχε ξεχάσει την εκδήλωση. Πήρε ένα μήνυμα και μου είπε “Θεέ μου, έπρεπε να είμαι κάπου!”. Έφυγε γρήγορα από το σπίτι και πήγε στην εκδήλωση για τα θύματα του τυφώνα στις Φιλιππίνες».

Ο ηθοποιός εκείνο το πρωινό έκανε διάλειμμα από τα γυρίσματα του «Furious 7». Όπως αναφέρεται στο ντοκιμαντέρ ο ίδιος καθόταν με τη μητέρα του και τη 15χρονη τότε κόρη του Meadow, στην κουζίνα και έκαναν σχέδια για τα επερχόμενα Χριστούγεννα.

A post shared by Paul Walker (@paulwalker) on

Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή στους περισσότερους. Ο Paul Walker έφυγε από την εκδήλωση μια μια Porsche Carrera GT που οδηγούσε ο φίλος και οικονομικός του σύμβουλος Roger Rodas. Λίγη ώρα αργότερα ο 40χρονος ηθοποιός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα και οι δύο άνδρες να χάσουν τη ζωή τους.

Ακολουθήστε μας στο facebook: