Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΑποκάλuψη που σоκάpει για την 28χpονη στους Αγίους Αναργύρους

Αποκάλuψη που σоκάpει για την 28χpονη στους Αγίους Αναργύρους

Η 28χρονη είχε μείνει έγκυος και απέβαλε από τα χτυπήματα του πρώην συντρόφου της

Ακόμα πιο τραγική διάσταση για την ειδεχθή δολοφονία έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, έπειτα από νέες πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 28χρονη Κυριακή, το τραγικό θύμα των Αγίων Αναργύρων, είχε μείνει έγκυος στο παρελθόν και απέβαλε όταν τη χτύπησε ο πρώην σύντροφος και δολοφόνος της.

Δείτε το βίντεο:Συγκεκριμένα φαίνεται πως πριν περίπου δυο χρόνια η 28χρονη Κυριακή είχε μείνει έγκυος από τον 38χρονο δολοφόνο της και είχε αποβάλει επειδή φέρεται, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, να είχε κακοποιηθεί από τον ίδιο ενδεχομένως και με αυτό τον σκοπό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο STAR η θεία της κοπέλας ο δράστης είχε απειλήσει πολλές φορές την 28χρονη και την είχε χτυπήσει σε σημείο που κάποια στιγμή έχασε και παιδί που είχε στα σπλάχνα της.

«Δεν έχουν βοήθεια από πουθενά οι γυναίκες. Ήρθε να ζητήσει βοήθεια και κρύφτηκαν», είπε για την μοιραία νύχτα.

«Την βλέπαμε χτυπημένη, είχε φύγει πολλές φορές από το σπίτι χτυπημένη, είχε πάει στην αστυνομία ξυπόλητη. Την είχε χτυπήσει, απειλούσε την μάνα της, την αδερφή της. Είχε χάσει και μωρό», πρόσθεσε.

Συγκλονίζει ο πατέρας της κοπέλας

Συγκλονίζει με νέες δηλώσεις του ο πατέρας της 28χρονης που δολοφονήθηκε έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

«Τώρα μου λένε πως να την ντύσω; Με ρωτάνε να την ντύσουμε νυφούλα; Δεν τα ήξερα όλα αυτά. Ήξερα πως τσακωνόντουσαν, της έλεγα «”ο μπαμπας σε αγαπάει πάντα”»
Είπε πως μεγάλωσε την Κυριακή και την αδερφή της σημειώνοντας με τρεμάμενη φωνή στον ΑΝΤ1 «κι έρχεται αυτός ο κερατάς, το καθίκι, ο τεμπέλης».

«Μου λένε να κυνηγήσω την αστυνομία, τι να κυνηγήσω την αστυνομία;». «Καλό είναι να βάλει μια θηλιά να κρεμαστεί να μην ξαναβγεί έξω», είπε για τον δράστη.

Τα πιο σημαντικά