Με βίaσε ο «μαθητής» του Λιγνάδη- Αποκαλύψεις-φωτιά από 38χρονο μάγειρα

13 Φεβρουαρίου, 2021 2:27 ΜΜ
More videos

Σε αποκαλύψεις φωτιά προχώρησε ο 38χρονος μάγειρας Δημήτρης Ανθής ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή του OPEN «Έλα χαμόγελα» επεσήμανε ότι έπεσε θύμα σeξουαλικής κακοποίησης από πολύ γνωστό ηθοποιό, «μαθητή» του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο νεαρός άνδρας είναι το πρόσωπο που κατέθεσε τη δεύτερη μήνυση στην εισαγγελία και την οποία είχε αποκαλύψει το eReportaz 

Ο μαθητής

Το συγκλονιστικό των όσων αποκάλυψε ο Δημήτρης Ανθής είναι ότι το πρόσωπο το οποίο φέρεται να τον κακοποίησε σeξουαλικά τον Μάιο του 2006 είναι εκείνος ο οποίος φέρεται να υπήρξε «θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη» καθώς συμμετείχε στα σeξουαλικά όργια τα οποία κατήγγειλε δημόσια ο Νίκος Σ. και φέρονται να έλαβαν χώρα στο σπίτι του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη τον Σεπτέμβριο του 2005.

Ποιος είναι

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» που κυκλοφορεί αύριο ο ηθοποιός που φέρεται να βίaσε τον Ανθή είναι πασίγνωστος ενώ αποφοίτησε από την Σχολή Εθνικού Θεάτρου το 2006. Έχει πρωταγωνιστήσει σε γνωστά σήριαλ τα τελευταία χρόνια ενώ τις τελευταίες ημέρες είναι εξαφανισμένος καθώς παρά τις προσπάθειες συνεργατών της “ΜΠΑΜ» να τον εντοπίσουν δεν κατέστη δυνατόν!