Ξαναπερπατά ο αθλητής που έσπασε με σοκαριστικό τρόπο το πόδι του στο Ρίο

9 Αυγούστου, 2016 6:25 ΜΜ
More videos

Ο τραυματισμένος Γάλλος γυμναστής Samir Ait Said στέκεται και πάλι στα πόδια του, αποδεικνύοντας την αποφασιστικότητά του να περπατήσει ξανά μετά τον σοβαρό Ολυμπιακό τραυματισμό του.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του κατά την προσγείωσή του, ο Γάλλος γυμναστής ανάρρωνε στο νοσοκομείο Vitoria Barra του Ρίο.

Παρά την σοβαρότητά της κατάστασή του, ο Samir Ait Said φαίνεται να έχει πολύ καλή διάθεση, καθώς κάνει τα πρώτα του βήματα προς την ανάκαμψη.

Ο γυμναστής κάνει βόλτες στους διαδρόμους του νοσοκομείου, έχοντας το πόδι του σε γύψο και βγάζει φωτογραφίες.

1

Ο τραυματισμένος Γάλλος γυμναστής Samir Ait Said στέκεται και πάλι στα πόδια του και περπατάει στο νοσοκομείο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

2

Με την βοήθεια ενός πλαισίου Zimmer, ο γυμναστής κάνει τα πρώτα του δειλά βήματα στο νοσοκομείο.

3

Τον 26χρονο επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής, Μπρούνο Γκράντι.

4

Ο 26χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση στο νοσοκομείο Vitoria Barra στο Ρίο μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο πόδι του.

Μια μέρα μετά τον τραυματισμό, ο νεαρός κοινοποίησε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook από το κρεβάτι του νοσοκομείου, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για την υποστήριξή του και υποσχέθηκε πως θα ξαναγυρίσει στο άθλημα.

Ο 26χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το βράδυ του Σαββάτου, λόγω της σπασμένης κνήμης του. Η φωτογραφία με το πόδι του, που γυρίζει σχεδόν 90 μοίρες έκανε τον γύρω του διαδικτύου.

5

Ο 26χρονος τραυματίστηκε, καθώς εκτελούσε μια άσκηση, διεκδικώντας την πρόκριση της ομάδας του.

6

Το πόδι του λύγισε με τον λάθος τρόπο, καθώς προσγειωνόταν, αφήνοντάς τον γεμάτο αγωνία στο πάτωμα του γηπέδου.

“Στηρίζω όλους τους συναθλητές μου. Κατάφεραν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους μετά την πτώση μου. Πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν πραγματικοί πολεμιστές”, δήλωσε ο 26χρονος για τους συναθλητές του, που κατάφεραν να προκριθούν.

“Πιστέψτε με η περιπέτεια του Τόκιο το 2020 είναι ακόμα εφικτή. Μόλις, μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου, θα επιστρέψω στις προπονήσεις και στην αναζήτηση του Χρυσού μεταλλείου”, δήλωσε ο 26χρονος Γάλλος γυμναστής.

7

Τον μετέφεραν με ένα φορείο στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει για να αναρρώσει.

dailymail

Ακολουθήστε μας στο facebook: