Σάββατο, 25 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΑπόφαση-κόλαφος ΑΝΤ1 για τον Μάρκο Σεφερλή μετά τις έντονες αντιδράσεις για το...

Απόφαση-κόλαφος ΑΝΤ1 για τον Μάρκο Σεφερλή μετά τις έντονες αντιδράσεις για το «Super Mammy»

Κόβεται η σειρά του Σεφερλή, δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν το «Super Mammy»

To νέο σίριαλ του Μάρκου Σεφερλή στον ANT1 «Super Mammy» ξεκίνησε με πολλές προσδοκίες και από τις δύο πλευρές με την προετοιμασία της εκπομπής να διαρκεί πάρα πολύ καιρό και τη διαφήμιση που ακολούθησε για την προώθησή της να είναι μεγάλη.

Ο δημιουργός της εξάλλου έχει πολλά χρόνια συνεργασία με τον σταθμό τόσο σε παρουσίαση άλλων εκπομπών όσο και με αποκλειστικότητα στις μεταδόσεις των θεατρικών του παραστάσεων.

Όλα έδειχναν ότι η ανανέωση του «Super Mammy» και για την επόμενη σεζόν ήταν δεδομένη με το πράσινο φως για να συνεχιστεί και το 2022-2023 να θεωρείται τυπικό. Όμως τα πράγματα δεν έγιναν όπως ακριβώς σχεδίαζαν οι δύο πλευρές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Open Weekend» η πλευρά της διοίκησης του καναλιού δε θέλει να υπάρξει ανανέωση για τη σεζόν που ακολουθεί και ο λόγος δεν είναι η τηλεθέαση της εκπομπής. Βασικός λόγος είναι οι αντιδράσεις του κοινού στα ομοφοβικά και στερεοτυπικά αστεία του Μάρκου Σεφερλή. Οι διαμαρτυρίες στα social media ήταν τεράστιες και το κανάλι δε θεωρεί ότι εν έτει 2022 δε γίνεται να υπάρχει τέτοιου είδους χιούμορ στην ελληνική τηλεόραση.

Από το κανάλι άφησαν πληροφορίες να κυκλοφορούν ότι ίσως υπάρξει επέμβαση και έλεγχος στο περιεχόμενο των νέων επεισοδίων της σειράς για όσο αυτή διαρκέσει.

Τα πιο σημαντικά