Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΑποχώρnσε με κλάματα από το Survivor: «Ήθελα να παραμείνω, δεν ξέρω τι...

Αποχώρnσε με κλάματα από το Survivor: «Ήθελα να παραμείνω, δεν ξέρω τι άλλο να πω τα έχω χαμένα»

Τη μάχη για την επικοινωνία έδωσαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του “Survivor” Διάσημοι και Μαχητές. Για μία ακόμη φορά τη νίκη πήραν οι Κόκκινοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν μηνύματα φίλων τους.

Highlight της βραδιάς ήταν φυσικά η μάχη που κλήθηκαν να δώσουν τρεις παίκτριες από την Κόκκινη ομάδα και μια από την Μπλε για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Ο λόγος για την Μαρία Αντωνά, την Κατερίνα Δαλάκα και την Έλενα Αμανατίδου από τους Διάσημους και τη Χρύσα Χατζηγεωργίου από τους Μαχητές.

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Μαρία Αντωνά κέρδισαν πρώτες την παραμονή τους και κατόπιν στον τάκο βρέθηκαν η Έλενα Αμανατίδου και η Χρύσα Χατζηγεωργίου.
Τελικά αυτή που επικράτησε ήταν η Χρύσα Χατζηγεωργίου με αποτέλεσμα η Έλενα Αμανατίδου να είναι εκείνη που αποχώρησε από το “Survivor”.
“Πραγματικά ήθελα να παραμείνω στο παιχνίδι, δεν πρόλαβα πολύ να το ζήσω. Καλή ανάμνηση μου αφήνει, αλλά θα μου μείνει σαν να μην εκπλήρωσα τον στόχο που ήθελα. Τώρα έβρισκα τα πατήματά μου. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, τα έχω χαμένα” τόνισε, μεταξύ άλλων, αμέσως μετά την αποχώρησή της με δάκρυα στα μάτια η Έλενα Αμανατίδου.

Τα πιο σημαντικά