Αποχώρησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας από το OPEN – Το ανακοίνωσε η Ελένη Τσολάκη σήμερα το πρωί

19 Δεκεμβρίου, 20217:29 ΜΜ

Σήμερα το πρωί 19/12 η Ελένη Τσολάκη ανακοίνωσε την αποχώρηση του συνεργάτη της Λάμπρου Κωνσταντάρα από την εκπομπή Open Weekend, αφού θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα των διάσημων (δειτε τους όλους) στον Άγιο Δομίνικο και θα πέσει στους στίβους μάχης του Survivor 5.

H ανακοίνωση της Τσολάκη για την αποχώρηση του Κωνσταντάρα

«Θέλω να στείλουμε όλη μας τη θετική ενέργεια στο αγόρι μας το γλυκό, το όμορφο, το ταλαντούχο, που θα μου λείψεις πάρα πολύ. Η καρέκλα σου θα σε περιμένει, σε θέλω δίπλα μου. Όπου και να είσαι, θέλω να με σκέφτεσαι. Να προσέχεις τον εαυτό σου, κάνε εκεί αυτά που ξέρεις να κάνεις και να το χαρείς…» είπε η Ελένη Τσολάκη, αποχαιρετώντας τον στο φινάλε της εκπομπής.

«Θα σε σκέφτομαι συνεχώς» είπε με ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, καθώς δεν του επιτρέπεται από τη ρήτρα του συμβολαίου του να πει περισσότερα πράγματα.

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής με τα συμβόλαια των παικτών – Αντιδράσεις με τη ρήτρα του Ατζούν

Πρεμιέρα κάνει σε λίγες μέρες (δείτε εδώ ακριβώς την ημερομηνία) το Survivor 5, με τον Ατζούν αυτή τη φορά να αλλάζει τους όρους του συμβολαίου και να τους κάνει ακόμα πιο αυστηρούς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Έλενα Πολυκάρπου, ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής προκειμένου να αποφύγει τις οικειοθελείς αποχωρήσεις, πλέον δεν καθιστά δυνατόν να φεύγει άνευ λόγου κανείς παίκτης, παρά μόνο με χαρτί υπογεγραμμένο από γιατρό.

Έτσι λοιπόν, από τον Άγιο Δομίνικο θα μπορεί να φύγει μόνο κάποιος που θα έχει πρόβλημα υγείας.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News