Από τότε που έσωσε αυτές τις αλεπούδες, δεν τον αφήνουν ούτε στιγμή μόνο του.

29 Απριλίου, 20169:59 ΜΜ

Ο άντρας που βλέπετε ονομάζεται Πάτσι Γκίμπονς. Οι δυο όμορφες κυρίες μαζί του είναι η Γκρέινι και η Μίνι!
Από τότε που έσωσε αυτές τις αλεπούδες, δεν τον αφήνουν ούτε στιγμή μόνο του! Ο Γκίμπονς βρήκε τις αλεπούδες όταν ήταν ακόμη πολύ μωρά.Από τότε που έσωσε αυτές τις αλεπούδες, δεν τον αφήνουν ούτε στιγμή μόνο του! Τις φρόντισε, τις τάισε, τις μεγάλωσε και όταν ήρθε η ώρα να τις επιστρέψει στη φύση, εκείνος επέλεξε να τις κρατήσει για πάντα μαζί του.Από τότε που έσωσε αυτές τις αλεπούδες, δεν τον αφήνουν ούτε στιγμή μόνο του! Από τότε, όπου πάει ο Πάτσι, πάντα μαζί του θα είναι και οι δυο αλεπουδίτσες. Δεν τον αφήνουν μόνο του ούτε για λίγα λεπτά.
Από τότε που έσωσε αυτές τις αλεπούδες, δεν τον αφήνουν ούτε στιγμή μόνο του! Η εικόνα ενός άντρα που γυρίζει στους δρόμους έχοντας στην αγκαλιά του δυο αλεπούδες δεν είναι και το πιο συνηθισμένο θέαμα.Από τότε που έσωσε αυτές τις αλεπούδες, δεν τον αφήνουν ούτε στιγμή μόνο του! Έτσι, όπως είναι πολύ φυσικό, ο Πάτσι με τις φίλες του έχουν τραβήξει τα βλέμματα της τοπικής, και όχι μόνο, κοινωνίας.Από τότε που έσωσε αυτές τις αλεπούδες, δεν τον αφήνουν ούτε στιγμή μόνο του! Δεν είναι λίγοι οι διευθυντές σχολείων που προσκαλούν τον Πάτσι ώστε μαθητές να δουν τις αλεπούδες από κοντά.Από τότε που έσωσε αυτές τις αλεπούδες, δεν τον αφήνουν ούτε στιγμή μόνο του! «Σήμερα πολλοί άνθρωποι από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο μου ζητούν συμβουλές για το πως φροντίζω τις αλεπούδες», είπε ο Γκίμπονς.
Από τότε που έσωσε αυτές τις αλεπούδες, δεν τον αφήνουν ούτε στιγμή μόνο του! «Δεν είμαι ειδικός και ακόμα μαθαίνω από αυτές κάθε μέρα…Από τότε που έσωσε αυτές τις αλεπούδες, δεν τον αφήνουν ούτε στιγμή μόνο του!

Αλλά είμαι στην ευχάριστη θέση να δώσω μερικές συμβουλές σαν απλός άνθρωπος».

Πηγή: designyoutrust, Επιμέλεια: dinfo.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News