Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΑπό τον γάμο στον εφιάλτη: Η «τραγική» υπόσχεση που έκανε το ζευγάρι...

Από τον γάμο στον εφιάλτη: Η «τραγική» υπόσχεση που έκανε το ζευγάρι των Αυστριακών που αγνοείται στο Πήλιο

Σε εφιάλτη μετατράπηκε για ένα νιόπαντρο ζευγάρι από την Αυστρία το όνειρό του να παντρευτεί στην Ελλάδα.

Η Μικαέλα και ο Φίλιπ είναι οι δύο αγνοούμενοι του Πηλίου που επλήγη από τις φονικές πλημμύρες, οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 15 ανθρώπους.

«Κάποιος έπρεπε να ενημερώσει τους συγγενείς τους για το τι συνέβη στα δύο αυτά παιδιά, τους φίλους μας. Είναι δικοί μας άνθρωποι και τους χάσαμε στην καταστροφή», είπε ο ιδιοκτήτης, που αποφάσισε να μιλήσει με τους συγγενείς του ζευγαριού.

«Εξήγησα τι συνέβη και επικρατούσε σιωπή. Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Συνεννοηθήκαμε να συγκεντρωθούν οι δυο οικογένειες σε ένα σπίτι και να τους καλέσω για να τους μιλήσω. Τα αδέλφια των παιδιών δεν μπορούν τα το ανακοινώσουν στους γονείς τους. Επισήμως το ζευγάρι αγνοείται, αλλά όσο και να μην μπορώ να το δεχτώ πρέπει να δω κατάματα την πραγματικότητα. Πονάμε για τους ανθρώπους που χάθηκαν» δήλωσε στην Καθημερινή της Κυριακής.

daniel 23 1024x774 1

Το ζευγάρι που μόλις πριν λίγες ημέρες παντρεύτηκε, χάθηκε στα Ποτιστικά όταν παρασύρθηκε από το ρέμα η εξοχική κατοικία όπου έκαναν τις διακοπές τους.

daniel 24 832x1024 1

Ο Philip και η Michaela από το Γκρατς της Αυστρίας αγνοούνται. Ήρθαν για πολλοστή φορά διακοπές στο Πήλιο και διέμεναν πάντα στον ίδιο ξενώνα εκεί ακριβώς όπου έμενε και το ζευγάρι των Αυστριακών που σώθηκε προχθές.

Όταν ξέσπασε η σφοδρή καταιγίδα, το ζευγάρι των Αυστριακών που σώθηκε έφυγε από τα δωμάτια και προσπάθησε να σωθεί ανεβαίνοντας στον λόφο της Ξυνόβρυσης.

Φεύγοντας, ζητήθηκε από τον Philip και την Michaela να τους ακολουθήσουν, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν καθώς θεώρησαν πως είναι ασφαλείς μέσα στο σπίτι. Λίγη ώρα αργότερα, δύο από τις εξοχικές κατοικίες της οικογένειας Σαμαρά κατέληξαν στη θάλασσα.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τα παιδιά μένουν εδώ τρεις εβδομάδες και μόλις έφτασαν, παντρεύτηκαν στην Αργαλαστή. Έχουν έρθει πολλές φορές διακοπές και είναι συνομήλικοι, περίπου 35 ετών. Με το ζευγάρι των Αυστριακών που σώθηκε είχαν γνωριστεί πριν πολλά χρόνια εδώ, στα εξοχικά μας», δήλωσε ο ιδιοκτήτης.

daniel 25 900x506 1
Τα πιο σημαντικά