Από ότι φαίνεται δεν υπάρχει τίποτα για μένα απόψε…

15 Νοεμβρίου, 2016 2:01 ΠΜ
More videos

Δεν έχω αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην γυναικεία και την αντρική σεξουαλικότητα και δεν έχω προσπαθήσει ποτέ να καταλάβω την επιρροή της Αφροδίτης και του Άρη πάνω σε αυτό το θέμα. Ούτε έχω σκεφτεί ποτέ γιατί οι άντρες σκέφτονται με το μυαλό τους και οι γυναίκες με την καρδιά τους.

Ωστόσο, την περασμένη βδομάδα ξάπλωσα με την κοπέλα μου και ενώ η όρεξή μου είχε αρχίσει να αυξάνεται, ξαφνικά η κοπέλα μου, μου είπε: “Νομίζω, ότι δεν θέλω. Μπορείς απλά να ξαπλώσεις δίπλα μου και να μου κρατήσεις το χέρι;”

Την ρώτησα: “Γιατί;Αγάπη μου, τι συμβαίνει;”

Και μου απάντησε με τον τρόπο που κάθε άντρας φοβάται.

“Με βλέπεις μόνο ως σεξουαλικό αντικείμενο και για να ικανοποιήσεις τις φυσικές σου ανάγκες. Δεν σε νοιάζει καθόλου τι συμβαίνει στην μυαλό ή την ψυχή μου ή ποιες είναι οι συναισθηματικές μου ανάγκες ως γυναίκα.”

Με αυτά τα λόγια, κοίταξε το σαστισμένο μου πρόσωπο και πρόσθεσε: “Γιατί δεν μπορείς να με αγαπήσεις για αυτό που είμαι, άσχετα από τι συμβαίνει στο κρεβάτι;”

Δεν μίλησα, αλλά το έπιασα το νόημα. Δεν υπήρχε τίποτα για μένα εκείνο το βράδυ, οπότε γύρισα πλευρό και κοιμήθηκα. Ωστόσο, την επόμενη μέρα αποφάσισα να πάρω άδεια από την δουλειά και να περάσω την μέρα μαζί της. Φάγαμε μαζί πρωινό και μετά πήγαμε σε ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο και μπήκαμε σε ό,τι μαγαζί υπήρχε.

Έμπαινε από το ένα μαγαζί στο άλλο, δοκίμαζε ακριβά ρούχα και εγώ ήμουν πάντα στο πλευρό της.

Δεν μπορούσε να αποφασίσει τι θέλει και της είπα: “Πάρτα όλα!” Επίσης, ήθελε καινούργια παπούτσια για να πηγαίνουν με τα καινούργια της φορέματα και της είπα, ότι μπορεί να αγοράσει ό,τι θέλει. Επίσης, πήγαμε σε ένα κοσμηματοπωλείο και πήρε ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια.

Αυτό που θέλω να πω είναι, ότι ήταν πολύ ενθουσιασμένη με όλα αυτά που αγόρασε. Πιθανόν, πίστεψε, ότι ταρακουνήθηκα τόσο πολύ από την συζήτηση μας το προηγούμενη βράδυ, που προσπαθούσα να φτιάξω την κατάσταση μεταξύ μας με οποιονδήποτε τρόπο. Ήθελε να πάρει και μια ρακέτα του τένις, παρόλο που δεν έχει ιδέα από τένις, και η έκσταση στο πρόσωπό της ήταν απερίγραπτη, όταν της είπα, ότι “είναι πολύ ωραία, ας την πάρουμε.”

Μετά από αυτό, η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Με ένα πλατύ χαμόγελο μου είπε: “Νομίζω αυτά είναι όλα…μπορούμε να πάμε στο ταμείο, αγάπη μου.”

Όλη μέρα περίμενα για αυτή την στιγμή. Μη μπορώντας να κρατηθώ άλλο της είπα “Όχι, αγάπη μου, δεν νομίζω ότι θέλω.”

Η κοπέλα μου έμεινε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό και με τρεμάμενη φωνή μου είπε “Τι;”

Μετά της είπα: “Αγάπη μου, απλά ήθελα να τα κρατήσεις όλα αυτά στα χέρια σου και αυτό είναι όλο. Αλλά έχω την εντύπωση, ότι δεν σε νοιάζουν οι οικονομικές μου δυνατότητες ως άντρας και σκέφτεσαι μόνο τις δικές σου ανάγκες ως γυναίκα. Γιατί δεν μπορείς να με αγαπήσεις για αυτό που είμαι και όχι για αυτά που μπορώ να σου αγοράσω;”

Για κάποιον λόγο, φαντάζομαι, ότι δεν υπάρχει τίποτα για μένα ούτε απόψε!

Ακολουθήστε μας στο facebook: