Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
διάφοραΑπό μουσάτος πεζοναύτης έγινε ξανθιά κουκλάρα!

Από μουσάτος πεζοναύτης έγινε ξανθιά κουκλάρα!

Εργάστηκε στο Αμερικανικό Ναυτικό για εννέα χρόνια, παντρεύτηκε μια γυναίκα, απέκτησε μία κόρη και «κάλυψε» ό,τι ένιωθε πίσω από ένα μούσι πριν πάρει τη μεγάλη απόφαση.

Ένας πρώην πεζοναύτης του αμερικανικού στρατού αποφάσισε να αλλάξει φύλο και «καθόλου δεν λυπάται» για αυτή την επιλογή. Η Αβέντιαν… ή μάλλον ο Μάθιου υπηρέτησε σε ένα σκληροτράχηλο τομέα του στρατού και εντέλει αποφάσισε να γίνει αυτό που, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ήταν πάντα: γυναίκα. Η κρίση ταυτότητας, όπως ισχυρίζεται, ξεκίνησε από τότε που ήταν ακόμη παιδί. «Όταν ήμουν 7 ετών με έπιασε να ντύνομαι κορίτσι. Συντετριμμένος και ντροπιασμένος, μετατράπηκε στο πι βαθύ και σκοτεινό μυστικό μου» εξομολογείται η ίδια.

Φοβούμενη να πει οτιδήποτε στους φίλους και την οικογένειά της, σκέφτηκε πως «θα ήταν καλύτερο να κρυφτώ πίσω από τη μάσκα του Αμερικανικού Ναυτικού. Όμως πλέον όλα έμοιζαν τόσο ξένα και αφιλόξενα». Εργάστηκε εκεί για εννέα χρόνια, παντρεύτηκε μια γυναίκα, απέκτησε μία κόρη και «κάλυψε» ό,τι ένιωθε πίσω από ένα μούσι πριν πάρει τη μεγάλη απόφαση

Το 2012 η Αβέντιαν ξεκίνησε τη διαδικασία της μετάβασης παίρνοντας γυναίκειες ορμόνες, μετά έκανε και την εγχείρηση, έκανε αποτρίχωση με λέιζερ και υιοθέτησε έναν συνολικά πιο υγιεινό τρόπο ζωής, κάνοντας μεταξύ άλλων γιόγκα.

Σήμερα, έχει χωρίσει από τη γυναίκα που παντρεύτηκε, ζει στο Τέξας και εργάζεται ως οδηγός ταξί στο Uber. «Προσωπικά είμαι πολύ πιο ευτυχισμένος και δεν έχω πια αναζητπήσεις για το ποιος είμαι. Πριν δεν μπορούσα να σταθώ και να κοινωνικοποιηθώ με τους ανθρώπους. Για τη γυναίκα, το παιδί, τα όπλα, το Ναυτικό, δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Ήταν όλα μέρος του ταξιδιού μου».

apo-mousatos-pezonautis-ksanthia-kouklara-2 apo-mousatos-pezonautis-ksanthia-kouklara-3 apo-mousatos-pezonautis-ksanthia-kouklara-5 apo-mousatos-pezonautis-ksanthia-kouklara-4

via

Τα πιο σημαντικά