Από κολλητές, δυο ξένες: Το unfollow της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στη Βαλαβάνη – Ζευγάρι με τον πρώην της ηθοποιού η Ευρυδίκη

3 Δεκεμβρίου, 20223:23 ΜΜ
More videos

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει αφήσει οριστικά πίσω της την σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, μετά από 4,5 χρόνια μαζί, με το Survivor 1 του 2017 να τους ενώνει και λίγο πριν το All Star Survivor να χωρίζουν. Πλέον, σύμφωνα με την είδηση που κυκλοφόρησε το πρωί, είναι σε σχέση με έναν Γρηγόρη Μόργκαν που πέρασε από το Nomads πριν 4 χρόνια.

Ο συγκεκριμένος όμως, έχει και μια άλλη σύνδεση με την σόουμπιζ. Ήταν, βλέπετε, επί 4 χρόνια σύντροφος της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, πριν αυτή γνωρίσει τον άντρα της και πατέρα των δύο παιδιών της, την εποχή μάλιστα που έκανε κολλητή παρέα με την ηθοποιό, στην οποία μάλιστα δίδασκε pole dancing.

Oι δύο γυναίκες έκαναν πολλή παρέα, ανέβαζαν κοινές φωτογραφίες και μιλούσαν η μία για την άλλη με τα καλύτερα λόγια, γι’ αυτό και ελάχιστοι έχουν παρατηρήσει πως… δεν αλκολουθιούνται πλέον στο instagram. Και αν κρίνουμε από τη σχέση της Βαλαβάνη με τον πρώην της ηθοποιού -με τον οποίο η Πηνελόπη δεν είχε χωρίσει και με τον καλύτερο τρόπο- εκείνη ήταν που πάτησε πρώτη το κουμπί του unfollow.

Δικαιολογημένα, σαφώς, καθώς οι δύο γυναίκες έκαναν παρέα και κατά την περίοδο του επώδυνου για την Πηνελόπη χωρισμού.

Και κάπως έτσι, ακόμα μία φιλία της σόουμπιζ έλαβε τέλος…

«Με σένα έχω πάντα πράγματα να περιμένω… 💫
Απ’ τη μέρα που σε γνώρισα πάντα ονειρευόμαστε, κάνουμε σχέδια, βάζουμε στόχους, και πάμε να τα κάνουμε πραγματικότητα.

Μαζί ή η καθεμία τα δικά της…
Πάντα με ρωτάς τη γνώμη μου κι εγώ πάντα σου έχω εμπιστοσύνη πως ό,τι κι αν σου πω θα κάνεις αυτό που χρειάζεται να γίνει.

Ξέρω ότι καμμιά φορά σε τρομάζουν αυτά που λέω αλλά προτιμώ να το κάνω εγώ παρά οι άλλοι.

Γιατί εγώ σ’ αγαπώ και είσαι το κοριτσάκι μου…💜

Και τώρα έρχεται ένα κοριτσάκι που θα είναι το κοριτσάκι μας!

Και μαζί μ’ αυτό έρχεται και ένα όνειρο, που έγινε σχέδιο, που έγινε στόχος και πήγαμε και το κάναμε!!! Μαζί!», έγραφε κάποτε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τη Βαλαβάνη.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News