Από ανακοπή καρδιάς ο θάνατος του 17χρονου Αλέξανδρου Τανίδη

Μάρτιος 3, 2018 7:50 ΜΜ
More videos

Σε ανακοπή καρδιάς οφείλεται ο θάνατος του 17χρονου Αλέξανδρου Τανίδη όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.

Ο 17χρονος είχε τρία αδέρφια, με τα δύο μικρότερα να βρίσκονται σε ίδρυμα. Η μεγαλύτερη αδερφή του ήταν ο μόνος άνθρωπος από την οικογένεια που είχε επικοινωνία μαζί του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αλέξανδρος Τανίδης είχε διαγνωστεί με σπάνια ψυχιατρική ασθένεια η οποία χαρακτηρίζεται από ιδεοληψίες και μανία καταδίωξης.

Η ολιγωρία και τα σπαρακτικά μηνύματα

Το πτώμα του νεαρού βρέθηκε το πρωί της Παρασκεύης μέσα στην περίφραξη του νοσοκομείου Παπανικολάου. Ο Αλέξανδρος Τανίδης είχε εξαφανιστεί από τις 21 Φεβρουαρίου.

Ο 17χρονος είχε εξαφανιστεί από τις 21 Φεβρουαρίου και σήμερα, μόλις έγιναν γνωστά τα τραγικά νέα, ο Πρόεδρος από «Το χαμόγελο του παιδιού» προχώρησε σε μία ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι υπήρξε καθυστέρηση από τους εμόδιους και από κρατικές υπηρεσίες ως προς την ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σύμφωνα με τον κύριο Γιαννόπουλο, ενώ η εξαφάνιση του παιδιού δηλώθηκε στις 21 Φεβρουαρίου, «Το χαμόγελο του παιδιού» ενημερώθηκε τέσσερις μέρες μετά, στις 25 του μήνα δηλαδή, μετά από κλήση που έλαβε από οικογενειακή φίλη του παιδιού.

Η ανάρτηση στο facebook του 17χρονου

Την ίδια ώρα, ερωτήματα προκαλέι και μια ανάρτηση που είχε κάνει ο 17χρονος στο facebook, στις 12 Φεβρουαρίου. Το παιδί, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και προερχόταν από προβληματική οικογένεια, ούτε λίγο ούτε πολύ, ζητούσε βοήθεια μέσα από τα social media. Λίγες ημέρες μετά, εξαφανίστηκε και τελικά βρέθηκε νεκρό.

Διαβάστε παρακάτω, την ανάρτησή του:

 

Πηγή: ΕΡΤ

Ακολουθήστε μας στο facebook: