Απίθανη σχέση νεογέννητου με τρία κουτάβια!

8 Ιουνίου, 201512:03 ΠΜ
More videos

Έντεκα πόζες μοναδικές.

Πλήρως συναισθηματικές και απίστευτα ξεχωριστές. Ένα νεογέννητο μωρό, νεοφερμένο στον κόσμο των ανθρώπων γεύεται απίστευτα συναισθήματα μέσα από την πρώτη επαφή που έχει με τρία κουτάβια (νεογέννητα κι αυτά) παγκ.

Το μωρό μαζί με τρία μωρά βιώνουν την καθημερινότητα -του ύπνου κυρίως- απολαμβάνοντας το ένα την αγκαλιά του άλλου, τα χάδια -που δεν υπολείπονται-, τα φιλιά -που δεν είναι διόλου διακριτικά.
tilestwra.com -  Απίθανη σχέση ενός νεογέννητου με τρία κουτάβια παγκ!

Κι όλα αυτά μέσα στην απόλυτη ελευθερία που προσφέρουν οι γονείς γι’ αυτή τη μοναδική επαφή που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για μια υγιή ανάπτυξη, και από τις δύο πλευρές. Γιατί η αγκαλιά, η αγάπη, η τρυφερότητα και η επαφή δεν έχουν ούτε φύλο, δεν ξεχωρίζουν είδος ή ράτσα, άνθρωπο ή ζώο. Είναι απλώς μοναδικά και ανεκτίμητα, πολύτιμα και αξιοθαύμαστα. Όπως και η σχέση του νεογέννητου με τα κουτάβια…

tilestwra.com -  Απίθανη σχέση ενός νεογέννητου με τρία κουτάβια παγκ!tilestwra.com -  Απίθανη σχέση ενός νεογέννητου με τρία κουτάβια παγκ!tilestwra.com -  Απίθανη σχέση ενός νεογέννητου με τρία κουτάβια παγκ!tilestwra.com -  Απίθανη σχέση ενός νεογέννητου με τρία κουτάβια παγκ!tilestwra.com -  Απίθανη σχέση ενός νεογέννητου με τρία κουτάβια παγκ!tilestwra.com -  Απίθανη σχέση ενός νεογέννητου με τρία κουτάβια παγκ!tilestwra.com -  Απίθανη σχέση ενός νεογέννητου με τρία κουτάβια παγκ!tilestwra.com -  Απίθανη σχέση ενός νεογέννητου με τρία κουτάβια παγκ!tilestwra.com -  Απίθανη σχέση ενός νεογέννητου με τρία κουτάβια παγκ!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News