Απίθανη ατάκα Σπανούλη για την Χοψονίδου: «Την Ολυμπία την ακουμπάς και πιάνει παιδί»

10 Δεκεμβρίου, 2018 2:07 ΠΜ
More videos

Ο «Kill Bill» του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη μεγάλη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει πέντε παιδιά, την φροντίδα των οποίων έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου το μοντέλο, αφήνοντας πίσω την καριέρα της.

Ο Βασίλης Σπανούλης πρόσφατα βρέθηκε στα εγκαίνια του μαγαζιού της αδερφής της συζύγου του, Βαλέριας Χοψονίδου και μίλησε στην εκπομπή «Ooh la la» για τη ζωή του και την οικογένεια του, δηλώνοντας αν θα ήθελε να έρθει και ένα 6ο παιδί.

«Πάντα είμαστε εδώ να στηρίξουμε την Βαλέρια στην προσπάθεια που κάνει. Θέλω να της δώσω συγχαρητήρια γιατί ξέρω με πόσο κόπο έφτιαξε αυτό το μαγαζί και αυτά τα ρούχα. Καλές δουλειές!,

Όσον αφορά το τι γίνεται στο σπίτι τους: «Το βράδυ. Χαμός. Από την μία μπορεί να κουραζόμαστε καμία φορά, αλλά από την άλλη είναι ευλογία. Προσπαθούμε να ζήσουμε την κάθε στιγμή τώρα που είναι μικρά, γιατί όταν μεγαλώσουν δεν θα τα ζήσουμε όπως τώρα».

Για το αν θέλει κάποιο από τα παιδιά του να ακολουθήσει την πορεία του στον αθλητισμό, ο Σπανούλης τόνισε: «Τι να πω; Μακάρι να τον ακολουθήσουν! Εγώ δεν θα πιέσω κανέναν. Το θέμα είναι να αγαπήσει αυτό που κάνεις, οπότε αν το αγαπήσουν, γιατί όχι; Στηρίζουν τον μπαμπά τους τα παιδιά μου!»

Για το αν υπάρχει προοπτική για έκτο παιδί, δήλωσε: «Εγώ είμαι καλυμμένος. Η Ολυμπία δεν ξέρω, με την Ολυμπία ποτέ δεν ξέρεις. Την Ολυμπία την ακουμπάς και πιάνει παιδί, οπότε ποτέ δεν ξέρεις (γέλια)».

Δείτε το βίντεο