Απίστευτος παπάς απάντησε τους αρνητές: «Ο κάθε γελαδάρης και χωραφιάρης έγινε λοιμωξιολόγος, όρσε»

28 Νοεμβρίου, 202112:59 ΜΜ

Ένας ιερέας από την Κοζάνη έδωσε μια χιουμοριστική μεν αλλά σκληρή απάντηση στους συνωμοσιολόγους και σε μέλη του κλήρου που όπως λέει «Πήραν κόσμο στο λαιμό τους»

Σε μια σπαρταριστή συνέντευξη, ένας ιερέας από την Κοζάνη, δίνει «πληρωμένη» απάντηση στους συνωμοσιολόγους-αρνητές του εμβολίου.

Ο Παπά Νικόλας Αλεξίου από την Εράτυρα Κοζάνης μιλώντας στο top channel, ξέσπασε κατά των ιερέων και πνευματικών που με τις θεωρίες κατά των εμβολίων, κόστισαν ανθρώπινες ζωές. «Ο πάσα μήτρος και ο πάσα γελαδιάρης και χωραφιάρης γίνηκαν γιατροί και λοιμωξιολόγοι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Περιγράφοντας με τον δικό του μοναδικό τρόπο, τα όσα συμβαίνουν στις τοπικές κοινωνίες ο παπα-Νικόλας μετέφερε διάλογο του με μια πιστή:

«Το έκανες το εμβόλιο για τον κορονοϊό;»
«Τι λες; Αυτό θα κάνω να βάλω τον Σατανά μέσα μου;» απάντησε εκείνη.
«Ποιος στα λέει αυτά;»
«Μου τα λέει ο πνευματικός μου»
«Μωρέ τι ξέρει ο πνευματικός σου; Μαζί πηγαίναμε στο σχολείο, αυτός δεν ήξερε τι πάει να πει υπηρετώ. Έβλεπε στην ταμπέλα τη λέξη υπηρετώ και ρωτούσε εμένα τι σημαίνει»
«Α, είναι γιατρός ο πάτερ Γαβριήλ!»
«Να γιατρός ο πάτερ Γαβριήλ, να η γυναίκα στο νοσοκομείο, έκατσε 20 μέρες διασωληνωμένη και τώρα την κρατάνε τα παιδιά της»
 τόνισε ο παπα-Νικόλας. Λίγες μέρες μετά τον ξαναβρήκε πιστή, μετανοημένη πλέον.

«Δεν μου τσάκαγες το κεφάλι;» είπε στον ιερέα. «Αμ, τώρα θα στο τσακίσω;» της αποκρίθηκε.

«Είμαι πολύ εξοργισμένος» συνέχισε το ξέσπασμά του ο παπα-Νικόλας. «Ο κόσμος πεθαίνει αβέρτα και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο το ντουνιά. Δεν έγινε μόνο για τους ορθοδόξους στην Ελλάδα που λένε αυτοί για να μας χώσουν το 666 μέσα στο δάχτυλο.

Βρε είστε στα καλά σας; Χαζαμάρες των χαζαμάρων, ώ χαζαμάρες. Πήραν κόσμο στο λαιμό τους οι παπάδες οι απλοί και οι πνευματικοί».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News