Απίστευτο ξέσπασμα από τον Κωνσταντίνο Δρούλια – «Είμαι τριπλά εμβολιασμένος και άνεργος»

30 Δεκεμβρίου, 20215:52 ΜΜ

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας στα social media με αφορμή τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης κατά του κορωνοϊού που είναι σε ισχύ από σήμερα 30/12. Όπως είπε ο καλλιτέχνης, λίγο πριν μπει το νέο έτος…βρίσκεται άνεργος.

Το ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Δρούλια

«Επιχείρηση ελευθερία. Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά, είμαι τριπλά εμβολιασμένος, άκουσα κατά γράμμα ό,τι μου είπε η κυβέρνηση και ό,τι μου είπαν οι ειδικοί. Και αυτή τη στιγμή λίγο πριν αλλάξουμε τον χρόνο, λίγο πριν μπούμε στη νέα χρονιά βρίσκομαι άνεργος! Εγώ, οι συνάδελφοί μου και όλο το προσωπικό που δουλεύει στο μαγαζί, το οποίο εργάζομαι.

Διότι η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει την εστίαση στις 12 τα μεσάνυχτα και να απαγορεύσει τη μουσική. Πώς εμείς που δουλεύουμε με τη μουσική θα αποζημιωθούμε με αυτό; Πώς θα κάνουμε εμείς Πρωτοχρονιά; Είναι ένα τεράστιο λάθος τα μέτρα αυτά. Όσο τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά μπορούσατε να ελέγχετε τον κόσμο, αλλά αποτύχατε και σε αυτό.

Τώρα θα γίνει χαμός. Ο κόσμος θα μαζευτεί στα σπίτια, στις ιδιωτικές γειτονιές, κόσμος στις πλατείες να διασκεδάζει και θα έχουμε τα ίδια. Είναι ένα τεράστιο λάθος και όσον αφορά τα νοσοκομεία και τις κλινικές Covid. Τι κάνετε εκεί τα τελευταία δύο χρόνια;» τόνισε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News