Απίστευτο περιστατικό στο Μενίδι: Καταγγελία για ασέλγεια άντρα σε κατσίκα – «Τι κάνεις εκεί ρε;»

6 Ιουλίου, 2021 6:09 ΜΜ
More videos

Ένα απίστευτο περιστατικό έπρεπε να διαχειριστούν οι αστυνομικοί στο Μενίδι, μιας και ηλικιωμένος κατήγγειλε ότι ένας άντρας ασέλγησε σε κατσίκα.
Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Μενιδίου όταν άκουσαν έναν 71χρονο άνδρα να λέει ότι είδε με τα μάτια του έναν 78χρονο να ασελγεί σε μια κατσίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, ο ηλικιωμένος εξιστόρησε ότι την περασμένη Κυριακή, ο 78χρονος πήγε μέρα μεσημέρι σε οικόπεδο όπου έβοσκαν τρεις κατσίκες.

Το οικόπεδο είναι δίπλα από το σπίτι του 71χρονου ενώ οι κατσίκες ανήκουν σε μία γυναίκα που μένει στην περιοχή.

Ο 78χρονος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, πλησίασε τις κατσίκες και τάισε μία από αυτές με χόρτα.

Αμέσως μετά, πήρε την κατσίκα από το σχοινί της και την πήγε σε ένα κοντινό κοντέινερ. Οι κινήσεις αυτές παραξένεψαν τον 71χρονο που πλησίασε να δει τι έγινε.

Τότε είδε τον 78χρονο να έχει κατεβάσει το παντελόνι του και να έχει μείνει μόνο με το εσώρουχό του ενώ σύμφωνα με την καταγγελία, έπιανε την κατσίκα και όρθιος όπως ήταν ασελγούσε σε βάρος της.

Τότε φώναξε στον άντρα «τι κάνεις εκεί, ρε;», για να πάρει την απάντηση «αυτό που βλέπεις». Ο 71χρονος τον απείλησε ότι θα καλέσει την αστυνομία, αλλά ο ηλικιωμένος φαίνεται πως δεν σταμάτησε.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέλαβαν τον 78χρονο και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του.