Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΑπίστευτο: Ο Απόστολος Ρουβάς ζύγιζε 100 κιλά

Απίστευτο: Ο Απόστολος Ρουβάς ζύγιζε 100 κιλά

Ο Απόστολος Ρουβάς, που γνωρίσαμε καλύτερα την περασμένη χρονιά καθώς ανέλαβε τη στήλη της μαγειρικής στην πρωινή εκπομπή του ΜEGA «Πάμε Δανάη», τη φετινή σεζόν έχει κερδίσει το ενδιαφέρον και την συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τη συμμετοχή του στο «Survivor». Ο σεφ είναι από τους πιο συμπαθείς χαρακτήρες στο παιχνίδι και μία φωνή λογικής στην ομάδα των διασήμων όπου και βρίσκεται.

Σε συνέντευξη του, είχε μιλήσει για τα χρόνια πριν τον γνωρίζαμε, για την διαχείριση του γεγονότος ότι ο αδερφός του, Σάκης Ρουβάς, είναι διάσημος, ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες συγκεκριμένα, (δείτε εδώ τον ετεροθαλή αδερφό τους) αλλά προχώρησε και σε μία αποκάλυψη σχετικά με την εξωτερική του εμφάνιση.

apostolos rouvas 121737812 665656117419906 6155692556861260606 n

Ο Απόστολος Ρουβάς εξομολογείται πρώτη φορά για τα κιλά του

Στο παρελθόν, ο γνωστός πλέον σεφ ζύγιζε αρκετά κιλά και αναφέρει: «Μου συνέβη ένα πολύ συνταρακτικό γεγονός στο νησί, που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο πως άλλαξα στάση ζωής. Ήταν η μεγάλη αλλαγή που έκανα τότε να αθλούμαι, να φροντίζω τον εαυτό μου και να τα βλέπω διαφορετικά. Είχα πολλά κιλά παραπάνω. Είμαι 85 τώρα κι ήμουν περίπου 100. Την πρώτη φορά που πήγα να τρέξω με έναν φίλο, κατάφερα κι έτρεξα πέντε λεπτά και κόντεψα να λιποθυμήσω. Δεν είχα κάνει ποτέ ξανά αθλητισμό συστηματικά κι αποφάσισα να τα αλλάξω όλα. Έκοψα το τσιγάρο κι έχασα 15 κιλά», έχει εξομολογηθεί.

Όσο για το πως διαχειρίζεται ο Απόστολος το ότι ο αδελφός του είναι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν: «Εύκολο ή δύσκολο, ήταν κάτι στο οποίο έπρεπε να προσαρμοστώ. Και προσαρμόστηκα. Έμαθα να ζω με αυτό. Με τον καιρό και την πείρα -μια και ορισμένα πράματα τα βίωνα ξανά και ξανά – έμαθα να ξεχωρίζω και τις προθέσεις των ανθρώπων που με πλησίαζαν. Όσο καλή μπορεί να είναι η ετικέτα «αδερφός του Ρουβά», άλλο τόσο κακή μπορεί να γίνει. Διότι συνήθως ο κόσμος σε κρίνει πριν σε γνωρίσει», αποκάλυψε. Και μπορεί ο Σάκης Ρουβάς να έχει δημιουργήσει μία ευτυχισμένη και πολυμελή οικογένεια, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τον Απόστολο: «Το κομμάτι της οικογένειας με ενδιαφέρει, αλλά δεν θα ήθελα να κάνω κάτι βεβιασμένο. Νομίζω ότι τα πιο ωραία πράγματα έρχονται τελείως μόνα τους».

Ο Απόστολος Ρουβάς μιλάει για τα κιλά που είχε πάρει

Τα πιο σημαντικά