Απίστευτο bullying και χειρονομίες στο Big Brother: «Είσαι χαζός, τρύπας και ηλίθιος»

3 Δεκεμβρίου, 2020 5:04 ΜΜ
More videos

Ένας τσακωμός που όμοιό του ίσως δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση – Δημήτης Κεχαγιάς εναντίον Χρήστου Βαρουξή και η ποινή του Big Brother

Τα περιθώρια των παικτών του ριάλιτι «Big Brother» στενεύουν, ο τελικός πλησιάζει και ο εκνευρισμός στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» έχει «χτυπήσει τιλτ». Μετά την αποχώρηση της Ραμόνας, οι παίκτες συζητούν διαρκώς ποιος ψήφισε ποιον και γιατί, με αποτέλεσμα σωρεία παρεξηγήσεων και τσακωμών. Μετά τον καβγά της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη με τον Χρήστο Βαρουξή, στον παίκτη επιτέθηκε φραστικά και ο Δημήτρης Κεχαγιάς, που βγήκε εκτός ορίων.

Μάλιστα αν δεν υπήρχε η μεσολάβηση της Σοφίας Δανέζη φάνηκε πιθανό να ασκηθεί σωματική βία. Η κίνηση του Κεχαγιά να χτυπήσει τον Χρήστο έβαλε «φωτιά» στο Twitter. Η ποινή του «Big Brother» στον Δημήτρη Κεχαγιά είναι να είναι προτεινόμενος, χωρίς περίπτωση να κερδίσει το βέτο και χωρίς κάποιος να μπορεί να τον σώσει με το βέτο.

Στον ΣΚΑΪ -σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε»- έγινε σύσκεψη για το αν θα πρέπει να αποκλειστεί ο Δημήτρης Κεχαγιάς, που για άλλη μια φορά ζήτησε να φύγει από το σπίτι και μέχρι το live του «Big Brother» να μην του μιλάει κανείς μέσα στο σπίτι.

Δείτε το επίμαχο βίντεο: