Απίστευτη πρόταση ποpνείας σε παίκτρια του «Power of Love»

8 Σεπτεμβρίου, 20187:14 ΜΜ
More videos

Συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια στα social media η προστασία που δίνει η ανωνυμία και η δυνατότητα για επιλογή ψευδωνύμων να γίνεται εκμεταλλεύσιμη από μερίδα χρηστών που θέλουν να μεταφέρουν απρεπή μηνύματα ή ακόμα και ποινικά κολάσιμες ανήθικες προτάσεις προς άλλους χρήστες μέσα από τη φόρμα των προσωπικών μηνυμάτων.

Θύμα αυτού του φαινομένου έπεσε όπως φαίνεται η πρώην παίκτρια του reality σχέσεων του ΣΚΑΪ, Βίβιαν Τσιμίλα, όταν δέχτηκε σειρά μηνυμάτων από ακόλουθό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος προτίμησε να χρησιμοποιήσει το inbox του κοινωνικού δικτύου για να στείλει τις «προτάσεις» του.

Ο άγνωστος follower αφού πρώτα πρότεινε στο μοντέλο να της γνωρίσει τη μεταφράστρια του Ολυμπιακού και δέχτηκε την άρνησή της συνέχισε ακόμα πιο επιθετικά συστήνοντάς της να πάει στο Ντουμπάι για να εκποpνευτεί.

Μάλιστα δε δίστασε να χρησιμοποιήσει, αόριστα μεν, φωτογραφίζοντας δε, κάποιες από τις υπόλοιπες παίκτριες του παιχνιδιού που κατά τον ίδιο θα έπρεπε να λειτουργήσουν σαν παράδειγμα για τη Βίβιαν.

Η ξανθιά παίκτρια κράτησε τη συνομιλία της αυτή και την ανέβασε σε μορφή insta story αγανακτισμένη προσθέτοντας τη λεζάντα «Ντροπή και αίσχος σε αυτούς τους ανθρώπους» εδώ όπως βλέπουμε και στη συνομιλία της απείλησε τον ενοχλητικό follower με μήνυση.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News