Απίστευτη ατάκα Κούγια για Στυλιανίδη: «Αν τον αφήσεις στην Ομόνοια, χάθηκε»

26 Ιανουαρίου, 2022 3:53 ΜΜ
More videos

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον αγαπάει πολύ αλλά δεν καταλαβαίνει που τον… βρήκε τον Χρήστο Στυλιανίδη. Ποιος; Ο Αλέξης Κούγιας…

Με μια επική ατάκα, ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στον υπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, ερωτώντας τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη που τον βρήκε γιατί αν τον αφήσεις στην Ομόνοια, χάθηκε!

«Ρε παιδιά, ρε πρωθυπουργέ; Αυτόν τον Στυλιανίδη που τον βρήκες; Άμα τον αφήσεις στην Ομόνοια, χάθηκε. Είναι δυνατόν αυτός να λύσει ένα πρόβλημα με τις τοποθετήσεις που έκανε;», είπε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (26.01.2022) στον ΑΝΤ1.

Και συνέχισε την επίθεση στον υπουργό Κλιματικής Αλλαγής, επιρρίπτωτας ευθύνες και στον πρωθυπουργό, που δεν ζητά παραιτήσεις. «Ένας από εσάς δεν μπορούσε να κλείσει τους δρόμους της εισόδου της Αττικής Οδού; Δεν το έκανε η Αττική Οδός. Έρχεται ένας φαντάρος και το λύνει αμέσως. Εσείς δεν μπορούσατε να κλείσει τον δρόμο και να γυρίσετε τα αυτοκίνητα πίσω; Δεν μπορούσε να το κάνει ένας του κρατικού μηχανισμού;

Για ποιο λόγο να πρέπει να εκτίθεται ο Μητσοτάκης για αυτούς τους ανίκανους ανθρώπους;» ενώ διερωτήθηκε «η απαίτηση της παραιτήσεως δεν υπάρχει; Δεν μπορεί να υπάρξει ένας πρωθυπουργός και να πει “έλα εδώ, παραιτήσου τώρα”. Ο καθένας πρέπει να αξιολογείται με την αποτελεσματικότητά του. Δεν την έχεις; Γεια χαρά!».

Δείτε το βίντεο: