Απίστευτες δηλώσεις από παίκτρια του Next Top Model: «Μέσα στο σπίτι φοβήθηκα μην με σκοτώσουν»

26 Νοεμβρίου, 2018 3:41 ΜΜ
More videos

Συνέντευξη στην περσόνα Gingerbread Bae παραχώρησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη εβδομάδες μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το GNTM.

Η ίδια προχώρησε σε πικάντικες αποκαλύψεις μιλώντας για τους τσακωμούς μεταξύ των κοριτσιών, τα ψέματα που ειπώθηκαν αλλά και για τους κριτές που αλλιώς ήταν μπροστά στις κάμερες και αλλιώς πίσω από αυτές.

Δεν δίστασε, μάλιστα, να παραδεχτεί πως ήρθαν στιγμές που φοβήθηκε ακόμα και για τη ζωή της:

«Εκεί μέσα φοβόμουν μην με σκοτώσουν, φοβόμουν για τη ζωή μου. Οι τσακωμοί ήταν όλοι αυθόρμητοι και με κακία, δεν ήταν τίποτα στημένο. Φέτος απλώς τα κορίτσια είχαν μπει με το σκεπτικό ‘αν μιλάω μπροστά στην κάμερα και βγάζω κακίες και όλα αυτά, και με αγαπήσει ο κόσμος, θα μείνω παραπάνω στο παιχνίδι, γιατί θα έχω τηλεθέαση’.

Αυτές που δεν έδειχναν αυτό που είναι, είναι η Εύη, η Μικαέλα, η Μέγκι και η Ειρήνη Στεριανού… Είχαν γίνει πολλά σκηνικά με τη Στεριανού, έλεγε πολλά ψέματα, αλλά και η Ξανθούλα».

Όσο για τους κριτές;

«Η Βίκυ Καγιά off camera ήταν λίγο πιο μαμά, πιο ο εαυτός της, ενώ on camera είναι λίγο πιο αυστηρή. Ο Άγγελος Μπράτης, από την άλλη, δεν υπήρχε. Ο Μπράτης και off και on camera δεν ξέραμε αν υπάρχει. Λέγαμε: ‘Τον πήρε ο ύπνος, κούνα τον λίγο να ξυπνήσει’. Δεν ξέραμε τι γίνεται».

Τι άλλο ειπώθηκε;