ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ βίντεο στη Σκιάθο – Δείτε προσγείωση αεροπλάνου που προκαλεί τρόμο

1 Νοεμβρίου, 2014 5:32 ΜΜ
More videos

Στη λίστα των δεκαέξι πιο τρομακτικών προσγειώσεων που έχει συγκεντρώσει η βρετανική εφημερίδα «Telegraph», σε… διάφορα αεροδρόμια ανά τον κόσμο, συγκαταλέγεται μια αντίστοιχη, από το αεροδρόμιο της Σκιάθου.

Στο δημοσίευμα της «Telegraph» επισημαίνεται πόσο μικρός είναι ο διάδρομος προσγείωσης και απογείωσης του αεροδρομίου του νησιού, με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να δίνει την εντύπωση ότι προσγειώνεται στη θάλασσα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι η προσγείωση της πτήσης Air Italy 737-8BK τον Αύγουστο του 2013, συγκέντρωσε περισσότερα από 2 εκατομμύρια χτυπήματα στο Youtube.

Στο ίδιο δημοσίευμα, οι συντάκτες του κειμένου χαρακτηρίζουν τη Σκιάθο ως τον «Αγιο Μαρτίνο της Ελλάδος», καθώς ο Αγιος Μαρτίνος στην Καραϊβική είναι γνωστός για το μικρό του αεροδρόμιο.

Η παραπάνω προσγείωση, που όπως όλα δείχνουν, καταγράφηκε από αυτόπτη μάρτυρα και έκανε το γύρο του κόσμου, μόλις αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Το αεροπλάνο χαμήλωσε περισσότερο για να προσγειωθεί στο διάδρομο του αεροδρομίου της Σκιάθου και πέρασε κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια όσων παρακολουθούσαν την παραπάνω εικόνα.

Ακολουθήστε μας στο facebook: