Απειλητικά μηνύματα στο κοσμηματοπωλείο και στον δικηγόρο του ιδιοκτήτη

Σεπτέμβριος 23, 2018 5:15 ΜΜ
More videos

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου στην Ομόνοια, ο οποίος στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης βλάβης. Παράλληλα, αναζητείται από την αστυνομία το δεύτερο άτομο που φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει τον 33χρονο.

Σε βάρος του κοσμηματοπώλη ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ποινική δίωξη για το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, καθώς και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη το πρωί.

Ο δικηγόρος του Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος δήλωσε χθες: «Έχουμε ένα θλιβερό περιστατικό για όλους στο οποίο όμως δεν έχει συμμετοχή στο επέλθον αποτέλεσμα ο εντολέας μου. Η πρώτη του ενέργεια ήταν η προσφυγή στην πολιτεία ειδοποιώντας την αστυνομία. Έπειτα προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή του μαζί με άλλους περαστικούς που προσέτρεξαν και στη συνέχεια ο δράστης της κλοπής στην προσπάθεια του να βγει τραυματίστηκε από τα σπασμένα γυαλιά. Μάλιστα ενδεικτικό του ότι ο τραυματισμός αυτός δεν οδήγησε στο τραγικό αποτέλεσμα είναι ότι αφού βγήκε και ενώ είχε ήδη έρθει στο σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ αλλά και το ΕΚΑΒ σηκώθηκε και επιτέθηκε εναντίον τους απειλώντας τους με ένα κομμάτι σπασμένου γυαλιού».

Απειλητικά μηνύματα στο δικηγορικό γραφείο

Απειλητικά μηνύματα έγραψαν άγνωστοι και στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου στεγάζεται το δικηγορικό γραφείο του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου. «Χάρη την πάτησες», είναι ένα από τα συνθήματα.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε μας στο facebook: