Απασφάλισε πάλι ο Γκλέτσος: “Κάνω σεξ μέσω Διαδικτύου”

9 Οκτωβρίου, 2017 8:37 ΜΜ
More videos

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο ηθοποιός, σε σημερινή του συνέντευξη στον Alpha, σε σήριαλ του οποίου πρωταγωνιστεί, αποκάλυψε ότι κάνει σεξ μέσω Ιντερνετ.

Μιλώντας για την τεχνολογία με την Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή της οποίας βρέθηκε, ο ηθοποιός ανέφερε ότι ακόμα και το σεξ γίνεται πλέον μέσω ίντερνετ: «Όλοι κάνουμε σεξ μέσω ίντερνετ», είπε ρωτώντας την παρουσιάστρια αν έχει κάνει και εκείνη για να λάβει την απάντηση «γιατί να κάνω; Άντρα δεν έχω;».

Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας για την επιστροφή του στην Tv ύστερα από πολλά χρόνια δήλωσε ότι του αρέσει η δουλειά τους αλλά αυτή του δημάρχου ακόμη περισσότερο και διευκρίνισε ότι τα χρήματα που θα πάρει από το σήριαλ  όλα θα πάνε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. «Και θα με βοηθήσει η συμμετοχή μου στο επόμενο βήμα μου στην πολιτική», προσέθεσε.

Μάλιστα αποκάλυψε πως την Παρασκευή που μας πέρασε η κόρη του είχε πάει μαζί του στα γυρίσματα για τη σειρά «Τατουάζ»: «Την Παρασκευή που ήρθε η κόρη μου στο γύρισμα, τις έβλεπα και τις δύο, «μουροχαυλίτσες», έτσι τις έλεγα, έχουν πέντε χρόνια διαφορά… Φέρω την πατρική σκιά, το πατρικό βάρος, και τώρα που έχασα τον πατέρα μου, το φέρω περισσότερο».

[iefimerida.gr]