Απασφάλισε ο Τράγκας: «Οι εντελώς σάπιοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη…»

21 Δεκεμβρίου, 2020 6:01 ΜΜ
More videos

«Εδώ και μερικά 24ωρα, ενώ «κροταλίζουν τα πολυβόλα του φόβου και του πανικού», ενώ ο κύριος Χρυσοχοΐδης απειλεί να «σφραγίσει» ένα ένα τα σπίτια των περιοχών της Βορείου Ελλάδος, το βράδυ η Σία Κοσιώνη, στον Αντώνη Σρόιτερ και στους άλλους, καθώς και οι συνάδελφοι που παρουσιάζουν το ρεπορτάζ για την επιδημία, μιλάνε για μείωση όλων των δεικτών του ιικού φορτίου, γράφει σε άρθρο του ο Γιώργος Τράγκας στο crashonline.gr.

Ο δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι «ετοιμάζουν τον κόσμο για τον εμβολιασμό προκειμένου να πούνε μετά ότι τα ακραία μέτρα σε συνδυασμό με τον εμβολιασμό θα μας βγάλουν από την κρίση. Δεν είναι ανάγκη να είσαι ούτε αρνητής ούτε συνωμοσιολόγος για να αντιληφθείς ότι η υπερβολή των ακραίων μέτρων εντάσσεται σε ένα γιγαντιαίο πείραμα το οποίο έχει να κάνει με την αλλαγή της παγκόσμιας οικονομίας και τη στροφή σε μια ψηφιακή εποχή. Αυτή η ψηφιακή στροφή περιλαμβάνει ισοπέδωση των δημοκρατικών θεσμών, εξάλειψη των ατομικών δικαιωμάτων και σβήσιμο της ελευθερίας της έκφρασης».

Ισχυρίζεται ότι «οι συμφωνίες του Μητσοτάκη και του ΣΚΑΪ με τον Μπιλ Γκέιτς, οι στενές επαφές με την Pfizer που συνεργάζεται στενά με την BioNTech, τους πλουσιότερους Γερμανούς χορηγούς της Μέρκελ, οι τηλεοπτικές συμπαραγωγές ΣΚΑΪ -Microsoft με συμμετοχή μεγαλοστελεχών του Γκέιτς και του ιδίου του πρωθυπουργού, η επιδιωκόμενη στροφή της οικονομίας και της ζωής μας σε οτιδήποτε έχει σχέση με e-shopping, clickaway, τηλεκπαίδευση, τηλεργασία και τηλε-απομόνωση, εντάσσονται σε όλο αυτό το βρώμικο σχέδιο. Με εργαλείο τον covid19, ο κύριος Μητσοτάκης αφάνισε την εθνική οικονομία μας και τρώει χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις, για να ανοίξει τον δρόμο στην εγκατάσταση γερμανικών εταιρειών, που θα χρησιμοποιούν τους Έλληνες ως δούλους.

Η απομόνωση με τοπικά lockdownsολόκληρων περιφερειών που κηρύσσονται «κόκκινες» λόγω υψηλού ιικού φορτίου, είναι ο προθάλαμος των αποκλειστικών οικονομικών ζωνών και των γερμανικής έμπνευσης καντονίων, που ήταν πάντα ένα σχέδιο του Σόρος. Αποκλειστικές οικονομικές ζώνες με αμειβόμενους φτηνούς εργάτες τύπου Ενδοκίνας».

«Χθες (σ.σ την Πέμπτη) το βράδυ ήταν πραγματικά αποθέωση το γκάλοπ του ΣΚΑΪ που επεσήμανε ότι η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού πιστεύει ότι μόνον ο Μητσοτάκης και η ΝΔ θα υλοποιήσει την στροφή στην ψηφιακή τεχνολογία και στο ψηφιακό κράτος. Κλείνοντας το επεσήμανε και ο Αλέξης Παπαχελάς. Εσείς πιστεύετε ότι μπαίνει τυχαία το ερώτημα σε ένα τέτοιο γκάλοπ για το ποιος μπορεί να υλοποιήσει καλύτερα τη στροφή στην ψηφιακή τεχνολογία; Εσείς πιστεύετε ότι όλοι μαζί οι Έλληνες φωνάζουν «Ο Μητσοτάκης. Ο Μητσοτάκης»; Καταρχάς ποιος μπορεί να ρωτήσει έναν ολόκληρο λαό που πεινάει και έχει κλείσει τα μαγαζιά του για το αν ενδιαφέρεται για την στροφή στην ψηφιακή τεχνολογία; Ο διατεταραγμένος πρωθυπουργός έχει κλείσει βρώμικες οικονομικές συμφωνίες τόσο με τον Γκέιτς όσο και με τον Σόρος. Φυσικά όλες τελούν υπό την έγκριση του Βερολίνου. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς την έγκριση της Καγκελαρίας. Χωρίς να πούνε «ναι» οι Γερμανοί» γράφει, μεταξύ άλλων.

Και συνεχίζει:

«Οι Γερμανοί προστάζουν για το ποιο εμβόλιο θα πάρουμε, από πού και πότε. Το τέταρτο Οικονομικό Ράιχ ορίζει ποια θα είναι ζωή στο προτεκτοράτο. Ο Μητσοτάκης είναι μια μαριονέτα, ένας περιφερειάρχης που εφαρμόζει ό,τι του λένε οι Γερμανοί, προκειμένου να έχει το ελεύθερο να κάνει τις δουλειές που θέλει ο ίδιος, η σύζυγός του και τα μέλη της οικογενείας του.

Ο «μάγος» του Μπάσκετ, ο «σούπερμαν» του NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιστρατεύτηκε από την κυβέρνηση για να πει στον ελληνικό λαό ότι τώρα πρέπει να παίξει άμυνα, δηλαδή να κλειστεί στα σπίτια του, να υπακούσει στις οδηγίες της κυβέρνησης και να εμβολιαστεί καθολικά. Έχω την αίσθηση ότι κακή στιγμή διάλεξε η κυβέρνηση να τον χρησιμοποιήσει. Κακή στιγμή δέχτηκε και ο ίδιος να ευθυγραμμιστεί με την κυβερνητική προπαγάνδα.

Βγήκε τη στιγμή που οι πεινασμένοι συμπατριώτες του, αυτοί που είναι άνεργοι και με κλεισμένα τα μαγαζιά, έμαθαν ότι αυτός θα εισπράξει 228 εκατ. δολάρια αμοιβές σε τέσσερα χρόνια από την ομάδα του, τους Μιλγουόκι Μπακς. Βγήκε σε κακή στιγμή γιατί η τηλεόραση κατακλύζεται από χρυσοπληρωμένες διαφημίσεις του τόσο στην Aegeanόσο και στην Protergia, και αύριο ίσως να τον δούμε να διαφημίζει αντισηπτικά ή σοκολάτες ή τη Microsoft.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πλέον σταρ στον «χορό των δισεκατομμυρίων δολαρίων». Το Μαξίμου έκανε τραγικό λάθος να πιστέψει ότι βάζοντας τον Αντετοκούνμπο κυβερνητική προπαγάνδα θα πείσει τους πεινασμένους Έλληνες ότι υπάρχει αύριο, υπάρχει ελπίδα, ότι πρέπει να περιμένουν από τον Μητσοτάκη για να ταΐσουν τα παιδιά τους.

Κατά τη γνώμη μου, ο δημοφιλής Γιάννης δεν υπολόγισε καλά τα πράγματα «παίζοντας το παιχνίδι» της κυβέρνησης. Ο Αντετοκούνμπο δεν μπορεί να εγγυηθεί στους Έλληνες ότι αν κάνουν το εμβόλιο δεν θα έχουν παρενέργειες. Ήδη ο κυβερνητικός εσμός, η ψηφιακή πολιτική συμμορία ζητάει από τους Έλληνες να υπογράψουν συναίνεση ότι ουδεμία ευθύνη έχει η φαρμακευτική εταιρία και φυσικά η κυβέρνηση από τυχόν παρενέργειες μετά τη χορήγηση του εμβολίου.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς και τα χρυσοπληρωμένα κανάλια αποφεύγουν να σταθούν στο γεγονός ότι οι εταιρίες που παράγουν το εμβόλιο, όπως η AstraZeneca,έχουνήδη εξασφαλίσει την εξαίρεσή τους από αποζημιώσεις που θα ζητηθούν από τυχόν παρενέργειες του εμβολίου εναντίον του covid 19. Η πασίγνωστη AstraZeneca (όπως η Pfizer και ηModerna) έχει ήδη εξασφαλίσει μέσω ειδικών νομικών ρητρών τα συμβόλαιά της με τις κυβερνήσεις που θα αγοράσουν τα εμβόλια. Έχει ήδη εξασφαλίσει εξαίρεση από αποζημιώσεις για τυχόν παρενέργειες του εμβολίου.

Έτσι αν κάποιος που θα εμβολιαστεί υποχρεωτικά παρουσιάσει οποιαδήποτε παρενέργεια, προσωρινή ή μόνιμη βλάβη ή πεθάνει, δεν θα δικαιούται να στραφεί εναντίον της εταιρίας αλλά μόνο κατά της κυβέρνησής του. Μάλιστα ο διευθύνων σύμβουλος της AstraZeneca αρνήθηκε, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, να πει σε ποιες κυβερνήσεις παραχώρησαν την ασυλία.

Οι εντελώς σάπιοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη, γνωρίζοντας τις συμφωνίες των πολυεθνικών εταιρειών με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδος, προκειμένου να μην σαρωθούν από τις λαϊκές αντιδράσεις σε περίπτωση προσωρινών ή μόνιμων βλαβών ή θανάτου, κυκλοφόρησαν, όπως όλοι είδατε, ένα χαρτί συναίνεσης που πρέπει να υπογράψει όποιος πάει για εμβολιασμό. Δηλαδή να μην υπάρξει ποινική ευθύνη για τον αρμόδιο υπουργό ή για εκείνους που έσπρωξαν τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο.

Είναι τόσο βρώμικη η σημερινή κυβέρνηση, είναι τόσο σάπιος ο σημερινός πρωθυπουργός που αφήνει να εννοηθεί ότι μπορεί να δυσκολέψει η ζωή εκείνων που δεν θα κάνουν το εμβόλιο εθελοντικά. Δηλαδή ο διατεταραγμένος λέει ότι μπορεί να μην ταξιδεύουν ή να μην μπορούν να πάνε στους χώρους εργασίας ή να εισέλθουν σε κάποιο ρεστοράν. Όλο αυτό είναι εντελώς βρώμικο και ανήθικο».

Ακολουθήστε μας στο facebook: