Απασφάλισε η Νικολούλη: Ο πραγματικός λόγος που ο Μάνος Δασκαλάκης εγκατέλειψε την Ρούλα Πισπιρίγκου

3 Απριλίου, 20221:12 ΠΜ

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega μίλησε το βράδυ της Παρασκευής η Αγγελική Νικολούλη, λίγες ώρες πριν την προβολή του «Φως στο τούνελ» στο οποίο θα αποκαλύπτονταν τα νέα στοιχεία της έρευνας για την υπόθεση των τριών θανάτων των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Μιλώντας στην Κατερίνα Παναγοπούλου, η παρουσιάστρια έδωσε μία πρώτη ιδέα από τα νέα στοιχεία-ντοκουμέντα της έρευνας αλλά και τη μαρτυρία που δείχνει την εμπλοκή του Μάνου Δασκαλάκη στις υποθέσεις του μυστηρίου της Πάτρας.

«Κατερίνα, αν σε έβλεπε τώρα η Ρούλα θα σου έλεγε: “και εσύ κόκκινο φοράς; Ξέρεις τον δολοφόνο;». Κάτι τέτοια μου έλεγε η ίδια. Όπως είναι αναμενόμενο μετά τις τελευταίες εξελίξεις που είχαμε, θα φέρουμε στο φως στοιχεία από την έρευνά μας που δεν δημοσιοποιήθηκαν για ευνόητους λόγους», δήλωσε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη ενώ συμπλήρωσε:

Μου έλεγε από την αρχή των επαφών μας ότι η Τζωρτζίνα πέθανε στο νοσοκομείο και η Ίριδα στο σπίτι. Το τόνιζε συνέχεια. Ξεκινήσαμε την έρευνα και την εστιάσαμε γύρω από την Τζωρτζίνα. Έβλεπα ότι για κάποιο λόγο ήθελε; Έπρεπε; Να πεθάνει το παιδί στο σπίτι και όχι στο νοσοκομείο… Βρήκαμε ένα στοιχείο σοβαρό που αποκτά την έννοια του στοιχείου ντοκουμέντου. Είναι πάρα πολύ σοβαρό, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω για σοβαρούς λόγους. Θα το δούμε στην εκπομπή απόψε.

Ήθελα να δω τι έλεγε για την Τζωρτζινούλα, όπως την αποκαλούσε η μάνα. Αυτό το παιδί ήταν το μεγαλύτερο, το πιο κοινωνικό, το πιο έξυπνο, ήξερε πολλά και μίλαγε. Οπότε ήθελα να δω τις επαφές που έκανε μετά το θάνατο της Ίριδας. Η Τζωρτζίνα μίλησε πριν μπει στο νοσοκομείο και θα το δούμε το βραδύ».

«Από ότι πληροφορούμαι, ο Μάνος δεν εγκατέλειψε τυχαία την γυναίκα του. Κάτι συνέβη, κάτι διαπίστωσε ο ίδιος και της έδειξε την απόρριψη, και από εκείνη την στιγμή η γυναίκα άρχισε να κάνει τα δικά της. Ήταν η απόρριψη. Αυτό προκύπτει από μηνύματα της ίδιας προς ένα πρόσωπο».

Δείτε όλα όσα είπε για τον λόγο που ο Μάνος γύρισε την πλάτη στην Πισπιρίγκου στο βίντεο που ακολουθεί:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News