Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΑπαράδεκτo σχόλιο Γρηγόρη Λέων που εξόργισε την Μαρίνα Πατούλη - Η αποστομωτική...

Απαράδεκτo σχόλιο Γρηγόρη Λέων που εξόργισε την Μαρίνα Πατούλη – Η αποστομωτική απάντησή της

Για τη δήλωσή της που προκάλεσε αντιδράσεις τοποθετήθηκε η Μαρίνα Πατούλη, από το πλατό της εκπομπής “Το Πρωινό”.

Σημειώνουμε ότι η Μαρίνα Πατούλη “κατηγορήθηκε” ότι μίλησε με απρεπή τρόπο στον Γρηγόρη Λέων στη συνάντηση που είχαν τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023.

Στο απόσπασμα που έκανε τον γύρο του διαδικτύου η Μαρίνα φέρεται να λέει στον εκλογικό της “αντίπαλό”: “Μυρίζεις πτωμαΐνη”.

Όσα αποκάλυψε

Ο Γρηγόρης Λέων από τη μεριά του αναδημοσίευσε στα social media του σχετικό δημοσίευμα και έγραψε: “Ο δημόσιος διάλογος οφείλει να αποφεύγει τοξικές και εκδικητικές συμπεριφορές. Οι “Ενωμένοι” (ο συνδυασμός της Μαρίνας Πατούλη) φαίνεται να αγνοούν αυτούς τους κανόνες”.

Η Μαρίνα Πατούλη έδωσε την απάντησή της λέγοντας στον Γιώργο Λιάγκα: “Οι εκλογές αυτές είχαν μία τεράστια πόλωση, αυτή επιδεινώθηκε την πρώτη Κυριακή. Την πρώτη Κυριακή λοιπόν, έξω από το δημοτικό σχολείο Πεύκης βρίσκονται οι υποψήφιοι δημοτικοί μου σύμβουλοι για να υποδέχονται και διευκολύνουν τον κόσμο στην ψηφοφορία. Τότε, πέρασε ο κύριος Λέων και τους χλεύασε λέγοντάς τους: “Εδώ μυρίζει πτωμαΐνη, το ξέρω από τη δουλειά μου αυτό”, θέλοντας να υποδηλώσει ότι η δική μας παράταξη δεν βγαίνει”.

Η ίδια συνέχισε: “Με ενημέρωσαν οι υποψήφιοί μου και θεώρησα ότι πρέπει να κρατήσουμε το πολιτικό πολιτισμό και γι’ αυτό δεν μπήκαμε στη διαδικασία να απαντήσουμε. Όταν λοιπόν βγήκαν τα αποτελέσματα των εκλογών και εμείς πήραμε την τρίτη θέση […]. Από την πρώτη έως και τη δεύτερη Κυριακή υφιστάμεθα χυδαιότητες, άσχημους χαρακτηρισμούς και οι υποψήφιοί μου και εγώ από τους υποψηφίους του Γρηγόρη Λέων. Δημιουργήθηκε ένα τοξικό περιβάλλον, θεώρησα ότι έχω χρέος απέναντι στη δική μου παράταξη να δώσω μία απάντηση, να νιώσουν και αυτοί μία δικαίωση”.

Για τη συνάντησή της λοιπόν με τον Γρηγόρη Λέων, η Μαρίνα Πατούλη είπε: “Πέρασε τη δεύτερη Κυριακή να μας συγχαρεί, του είπα “Σας ευχαριστώ πολύ. Τελικά όπως είδατε η πτωμαΐνη δεν ήρθε από εμάς”. Όφειλα ηθικά να του δώσω αυτήν την απάντηση”.
Τα πιο σημαντικά