Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Απαpάδεκτο το κúμα μiσοuς που δέχεται η Δανάη Μπάρκα - Της εúχονται...

«Απαpάδεκτο το κúμα μiσοuς που δέχεται η Δανάη Μπάρκα – Της εúχονται καpκiνοuς και την μεıώνουν για τα κıλά της»

Η Δανάη Μπάρκα έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα με αφορμή τις φωτογραφίες της με τον τον Φίλιππο Τσαγκρίδη όπου οι δυο τους φιλιούνται τρυφερά μέσα σε νυχτερινό μαγαζί.

Η παρουσιάστρια του “Πάμε Δανάη”, δεν έχει κάνει καμία αναφορά στο γεγονός, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας 26/2 ωστόσο, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media γενικότερα τονίζοντας ότι δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε ένα φαύλο κύκλο απαντήσεων με πρόσωπα με τους οποίους έχουν παρεξηγηθεί.

Η ίδια δέχτηκε πολλά χυδαία σχόλια και αναγκάστηκε να πάρει τα μέτρα της.

Συγκεκριμένα, έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια στο προφίλ της, και όταν προσπαθεί να σχολιάσει κάποιος τις αναρτήσεις της, βγαίνει το μήνυμα “Η δημοσίευση του σχολίου απέτυχε”.

Η ίδια έκανε και μια δημοσίευση στα stories της γράφοντας:

fd083bd5cf78414d95cd83b6fdbe985a

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από την πλευρά της σχολίασε τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η Μπάρκα μετά την επιβεβαίωση της σχέσης της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους που έχει δεχτεί η Δανάη Μπάρκα. Μίσος, χυδαιότητα να ευχομαστε ασθένειες καρκίνους. Να χρησιμοποιούμε χαρακτηριστικά της εξωτερικής εμφάνισης για να μειώσουμε ένα άτομο”.
Τα πιο σημαντικά