Η απάντηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη για τη διαφήμιση ως Ζορό

28 Ιανουαρίου, 201811:25 ΠΜ
More videos

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εδώ και μερικές ώρες απασχολεί το διαδίκτυο καθώς πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση των Jumbo για τς αποκριές. Φορώντας τη στολή του Ζορό, που ο ίδιος έκανε σήμα-κατατεθέν, εμφανίζεται στο διαφημιστικό ενώ εντύπωση προκαλεί ότι ακούγεται ο ύμνος της Νέας Δημοκρατίας. «Ποιος ήταν ο Ζορό; Ο προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων», λέει χαρακτηριστικά.

Ο πρώην Υπουργός και Νομάρχης Θεσσαλονίκης αναφέρεται στην απόφαση να παίξει στη διαφήμιση, ενώ κάνει και ένα ιδιαίτερα δεικτικό σχόλιο με αποδέκτη τον Γιάννη Μπουτάρη. Όπως λέει δεν πληρώθηκε για να παίξει.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να τον ξαναδούμε σύντομα στις οθόνες, ενώ αναφέρεται τόσο στο κόμμα του όσο και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη

Το ξέσπασμα του Γιάννη Βαρδή

Αναρτώντας τη διαφήμιση που σήμερα κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο Γιάννης Βαρδής σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook:

«Για να θυμάστε και να θυμόμαστε που ρίχνουμε την ψήφο. Τι σκουπίδια έχουμε θρέψει. Άλλοι κρύβονται αλλά και άλλοι φαίνονται. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο όμως. Όταν είσαι καρναβάλι σου ταιριάζει η αποκριά.»

Πηγή: life-events.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News