Η απάντηση του IKEA στο νέο πως οι κάπες του Game of Thrones φτιάχνονται από χαλιά του

16 Αυγούστου, 2017 10:55 ΜΜ
More videos

Πριν από λίγες μέρες μια αναπάντεχη είδηση από τα παρασκήνια του Game of Thrones ήρθε για να μας κάνει να αναθεωρήσουμε τις χρήσεις των προϊόντων του IKEA και να αποκτήσουμε νέο, ακόμα μεγαλύτερο σεβασμό για την εφευρετικότητα και τη φαντασία των ενδυματολόγων.

Ο λόγος για την αποκάλυψη της Michele Clapton, επικεφαλής ενδυματολόγου του Game of Thrones όλα αυτά τα χρόνια, η οποία στο πλαίσιο μιας ομιλίας της στο Getty Museum είπε πως οι κάπες της Νυχτερινής Φρουράς στη σειρά, είναι στην ουσία χαλιά του IKEA.

Φανταστικό, σωστά;

Να όμως που η όλη ιστορία έγινε ακόμα πιο φανταστική, με την απάντηση του IKEA στη δήλωση της Clapton. Η δημοφιλής εταιρεία, γνωστή μεταξύ άλλων για το χιούμορ της και τις πανέξυπνες καμπάνιες της, δημοσίευσε τις προάλλες έναν απλό και σύντομο οδηγό για το πώς μπορείς να φτιάξεις τη δική σου Game of Thrones κάπα, χρησιμοποιώντας ένα από τα χαλιά της.

Πρόκειται για μια πραγματικά έξυπνη και πρακτική απάντηση, καθώς πέρα από το καθαρά διασκεδαστικό κομμάτι της, αποτελεί και την τέλεια λύση για τους φαν της σειράς του HBO που θα θελήσουν να ζεσταθούν με πιο εφευρετικούς τρόπους, τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του και έρχεται ο χειμώνας.

Ναι, φυσικά και θα κάναμε αυτό το λογοπαίγνιο.

Δείτε τον τέλειο οδηγό του IKEA παρακάτω.

[IKEA] [huffpost]