Απάντηση στην Έλενα Ακρίτα από την Λίλιαν Φωκά: «Mην μας αναστατώνεις με αναληθείς δημοσιεύσεις»

26 Σεπτεμβρίου, 2021 11:20 ΜΜ
More videos

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

Aπάντηση στην ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα με την οποία εγκαλεί την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη να μεριμνήσει για τη δυσχερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ηθοποιός, Σπύρος Φωκάς έδωσε η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά.

Το δημοσίευμα της Ακρίτα και η απάντηση της συζύγου του

Θυμίζουμε ότι ο αγαπητός ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του, ενώ η οικονομική του κατάσταση ήταν απελπιστική ζητώντας να βοηθήσει η Πολιτεία τον ηθοποιό και να μην κοπεί το ρεύμα στο σπίτι του. Βέβαια, η ανταπόκριση ήταν άμεση, διευθετήθηκε η οφειλή με την ΔΕΗ και έλαβε την αγωγή που χρειάζεται για την υγεία του.

Ειδικότερα, η Έλενα Ακρίτα, με ανάρτηση της στο facebook απευθυνόμενη στην υπουργού Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη είπε: «Κυρία Λίνα Μενδωνη, μπορείτε να βοηθήσετε τον Σπύρο Φωκά; Με 600€ σύνολο εκείνος και η γυναίκα του αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα. Ανέστιος και πένης ο αγαπημένος ηθοποιός, χρειάζεται τη στήριξη του Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για να κρατηθεί στη ζωή. Θα παρακολουθήσουμε στενά την υπόθεση, ο κ. Φωκάς δεν ζητά ελεημοσύνη, μια στοιχειωδώς αξιοπρεπή διαβίωση ζητά».

Ωστόσο, τα πράγματα στην θέση τους έβαλε με δική της ανάρτηση, διαψεύδοντας όσα λέγονται η σύζυγος του γνωστού Έλληνα ηθοποιού, Λίλιαν Φωκά. Όπως είπε, αυτά τα δημοσιεύματα είναι αναληθείς και εκείνη με τον σύζυγο της διαχειρίζονται τις ζώες τους με αξιοπρέπεια.

Ειδικότερα αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Με αφορμή αναπαραγωγή δημοσιευμάτων για την κατάσταση μας θέλω να ενημερώσω ότι με αξιοπρέπεια διαχειριζόμαστε την ζωή μας έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση φίλων μας όσο βέβαια και την βοήθεια του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού κυρίου, Γρηγόρη Δημητριάδη όσο και του γενικού γραμματέα Πρόνοιας, Γιώργου Σταμάτη. Θα παρακαλούσα αυτό να γίνει σεβαστό από όλους και να μην αναστατώνουν τόσο εμένα όσο και τον Σπύρο με δημοσιεύσεις που είναι αναληθείς».