Απάντηση Εξαδάκτυλου σε Σερβετάλη: «Έχουμε ντάνιασμα ανθρώπων σε εντατικές»

24 Νοεμβρίου, 20219:24 ΜΜ
More videos

Ένα αποστομωτικό σχόλιο έκανε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος σχετικά με τη δήλωση του ηθοποιού Άρη Σερβετάλη, ο οποίος αποχώρησε από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε επειδή αρνείται να παίξει μόνο για εμβολιασμένους.

«Αδυνατώ να μετέχω σε ένα πιστοποιημένο ντάνιασμα ανθρώπων» είχει δηλώσει την Δευτέρα ο γνωστός ηθοποιός.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα, ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή έχουμε ντάνιασμα στις εντατικές. Εδώ και αρκετό καιρό. 500-600 άνθρωποι ντανιάζονται εκεί. Τα νοσοκομεία που πιέζονται αφόρητα δυσκολεύονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες για τις οποίες είναι προγραμματισμένες. Έχουμε προειδοποίηση από τον ΠΟΥ ότι η Ευρώπη ενδεχομένως να χάσει έως και μισό εκατομμύριο ανθρώπους».

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου υπενθύμισε πως τα μέτρα προστασίας θα πρέπει να τηρούνται από όλους ώστε να αποφευχθεί ένα ενδεχόμενο οριζόντιο lockdown.

«H κατάσταση διαμορφώνεται από τη συμπεριφορά μας: πρώτα πρέπει να περιορίσουμε τη διασπορά, να φοράμε μάσκες, να αποφεύγουμε τις κοινωνικές συναντήσεις με πολύ κόσμο και να κρατάμε τις αποστάσεις. Εάν εμβολιαστούμε θα περιοριστούν τις επιπτώσεις. Δεν είναι μάταιο να εμβολιαστούμε τώρα» είπε ο ίδιος.

Ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος τόνισε, καταλήγοντας, πως είναι σίγουρος ότι φέτος οι εμβολιασμένοι θα κάνουν πολύ καλύτερες γιορτές από τους ανεμβολίαστους.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News