Ανδρόγυνο μοντέλο ξυρίζει τις τρίχες του σώματός της και τις κολλάει στο πρόσωπό της

29 Μαΐου, 2018 10:12 ΜΜ
More videos

Ένα ανδρόγυνο μοντέλο μοιράστηκε ένα βίντεο με ένα δυνατό μήνυμα που δείχνει τον εαυτό της να ξυρίζει τις τρίχες του σώματός της και στην συνέχεια να τις κολλάει στο πρόσωπό της. Στόχος της ήταν να ενθαρρύνει τον κόσμο να σταματήσει να ανησυχεί για το τι ορίζει η κοινωνία ως θηλυκότητα.

Η 28χρονη Ρέιν Νταβ δημοσίευσε το βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram. Εκεί φαίνεται να ξυρίζει όλες τις τρίχες από τα πόδια και τις μασχάλες της και στην συνέχεια να τις κολλάει στο πρόσωπό της, σχηματίζοντας ένα μουστάκι.

“Όταν ο κόσμος σας λέει ότι οι τρίχες στο σώμα σας δεν αποπνέουν θηλυκότητα και ότι πρέπει να τις ξυρίσετε για να φαίνεστε όμορφες, να θυμάστε αυτό: Μπορεί να νιώθουμε ότι δεν ακολουθούμε τους κοινωνικούς κανόνες, αλλά στο τέλος θα καταλήξουμε μόνοι μας”, ακούγεται να λέει η 28χρονη στο βίντεο.

Δείτε το βίντεο

“Αλλά υπάρχουν 7,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη και οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας για να βρείτε κάποιον να σας αγαπήσει”, συνεχίζει.

“Η λέξη θηλυκότητα δεν είναι καθολική. Το τι θεωρείται θηλυκό ποικίλει γεωγραφικά, πολιτιστικά και ιστορικά”, πρόσθεσε.

“Είτε είστε τριχωτοί, είτε άτριχοι δεν πρέπει να νιώθετε άσχημοι για αυτό. Δεν έχει να κάνει με την ομορφιά, αλλά με την ελευθερία.”

“Αν νομίζετε ότι αυτό το μουστάκι έχει να κάνει με την αρρενωπότητα, κάνετε λάθος. Και το μουστάκι μπορεί να είναι θηλυκό”, πρόσθεσε.

Η 28χρονη ενθαρρύνει και άλλους ανθρώπους να κάνουν ίδιο πράγμα, γράφοντας: “Ξεφορτωθείτε τις τρίχες σας αν δεν τις θέλετε. Είτε έχετε τρίχες, είτε όχι η ασχήμια είναι συναίσθημα και όχι κατάσταση. Κανένα ξύρισμα ή καμία αποτρίχωση δεν θα δημιουργήσει την πραγματική ομορφιά.”

“Θυμάμαι όταν ήμουν πιο νέα και πάθαινα πανικό όταν μεγάλωναν οι τρίχες στις μασχάλες ή στο άνω χείλος. Έλεγα στον εαυτό μου ότι είμαι άσχημη και απομόνωνα τον εαυτό μου από τους συνομηλίκους μου”, ανέφερε η 28χρονη στο Teen Vogue.

“Προσωπικά δεν πιστεύω στις λέξεις θηλυκότητα και αρρενωπότητα. Ελπίζω σύντομα να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στους υποκειμενικούς και τους αντικειμενικούς ορισμούς.”

Η Ρέιν που είναι πρώην πυροσβέστης αυτοαποκαλείται “καπιταλίστρια του φύλλου”, το οποίο σημαίνει ότι εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που της δίνεται ανάλογα με το τι φύλλο πιστεύουν ότι είναι.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: